31.07.2020
Dupa ce a anuntat ca paraseste Black Star, Timati a plecat in vacanta

Luni, Timati a anuntat ca nu va mai face parte din compania Black Star, al carui cofondator era, si peste o zi a decis sa-si organizeze o escapada si sa se odihneasca pe malul marii.

Timur Yunusov, cunoscut sub pseudonimul Timati, se odihneste in Grecia, impreuna cu mama lui si fiica sa, Alisa. Dupa ce a anuntat ca pleaca din compania Black Star, interpretul a plecat intr-o vacanta cu o parte din familia sa, distribuind pe pagina lui de Instagram, cateva imagini. 

„Gustul verii care pleaca, prin prisma Euro", a scris interpretul.
Fanii rapperului, au fost surprinsi ca a decis sa se relaxeze cu fiica sa, Alisa, separat de iubita sa, Anastasia Reshetova. Se stie ca modelul se odihneste in prezent cu fiul ei de 9 luni pe Coasta de Azur, aceasta distribuind imagini de acolo pe retelele de socializare.

Dupa o perioada de autoizolare petrecuta impreuna, Anastasia Reshetova si Timati, au decis sa plece in vacanta separat. In urma cu cateva zile, modelul a zburat in Franta cu un avion privat si este in prezent pe malul marii, in Saint-Tropez.

Reshetova, raspunzand la intrebarile fanilor, a spus ca ea si rapperul se odihnesc „separat”, iubitul sau fiind plecat in vacanta „pentru scurt timp." Ea a mentionat ca „este foarte util de organizat uneori astfel de escapade."

Timati si Reshetova sunt impreuna de cativa ani si au impreuna un copil, nascut anul trecut. 

Surse foto: Instagram, Google.com.

Articole din aceeasi categorie