23.05.2024
Dragostea plutește în aer! Cristi Botgros, fotografie rară alături de iubita lui, Alexandra Cuhuteac - FOTO

În luna februarie a acestui an, Cristi Botgros a anunțat că este într-o relație cu o tânără interpretă pe nume Alexandra, care studiază la Centrul de Excelență în Educație Artistică „Ștefan Neaga”.

De când și-au făcut publică relația, cei doi îndrăgostiți nu au mai publicat pe online fotografii comune.

Cu toate acestea, recent, Alexandra Cuhuteac și-a bucurat prietenii virtuali cu o imagine în care apare alături de cel care i-a furat inima.

La 26 de ani s-a măritat cu un miliardar din Egipt. Cum arată acum viața de lux a Xeniei Deli - FOTO

Pe lângă sutele de aprecieri, Cristi și Alexandra au primit și comentarii din parte internauților: „Frumoșilor”, „Frumoși și talentați”, „Să-ți fie viața frumoasă precum ești tu. Sunteți o pereche nespus de frumoasă”.

Ce spune Adriana Ochișanu despre noua relație a fiului ei, Cristi

Invitată la O Seară Perfectă cu câteva luni în urmă, Adriana a fost întrebată despre noua relație a fiului ei. „Ai și băiat mare, că tocmai vorbeam înainte de emisiune. Cristi e bărbat, bărbat. I-am văzut astăzi într-un articol acolo cu iubita. Mă și gândesc, tu soacră mare? Dar mai durează până atunci, nu?”, a menționat prezentatoarea serilor perfecte, Anișoara Loghin.

Adriana a notat că îl va susține pe Cristi, indiferent de alegerea pe care o va face. Însă, mai în glumă, mai în serios a spus: „Auzi? Câte încă o să mai fie”.

„Până la urmă, important el să-și facă alegerea. Eu îl voi susține. Și până la urmă, cum își va așterne, așa va dormi”, a mai notat interpreta. „Exact. O abordare matură, altfel nici n-are cum să fie”, a concluzionat Anișoara Loghin.

Horoscop 23 mai 2024. Decizie importantă în afaceri şi o moştenire neaşteptată

Cristin Botgros are 24 de ani și este fiul lui Corneliu Botgros și al Adrianei Ochișanu.

Articole din aceeasi categorie