02.04.2024
Doinela Cecan se reprofilează? Hairstylista studiază psihologia: „ Fiind 17 ani înconjurată de femei, am ales...” - VIDEO

Stabilită de câțiva ani la Frankfurt, hairstylista Doinela Cecan s-a apucat de psihologie. Recunoaște că munca sa implică adesea și consiliere psihologică, tocmai de asta, Doinela s-a înscris la cursuri în acest domeniu. Mai multe, află din cadrul unui reportaj marca O Seară Perfectă.

Munca sa presupune multă comunicare, tocmai de asta hairstylista Doinela Cecan s-a înscris la cursuri de psihologie.

„Mereu un stilist este și un psiholog bun. Fiind 17 ani înconjurată de femei, am ales nu doar să le ascult, dar și să le ofer o consultație gratis. Cumva mereu am fost atrasă de asta. Visul meu mai are 3 luni și este realizat. Nu văd la moment ca un job pe primul plan, dar pe viitor, de ce nu?”, a spus Doinela Cecan, hairstylistă.

Iar până atunci continuă să muncească în calitate de hairstylist la Frankfurt și își doreste să înceapă un proiect nou în țara noastră: „Lucrez la un proiect cu niște parteneri din Brazilia, vreau să aduc un produs nou pe piața din Moldova. Și cam asta e, studii”.

În materie de tendințe, Doinela spune că naturalețea rămâne în vogă.

„Anul acesta mergem spre naturalețe, scăpăm de tunsori extravagante și mergem spre o nuanță mai naturală. Moldovencele noastre sunt în top-ul modei”, a notat Doinela.

Îl recunoști? Cândva era unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood, azi e de nerecunoscut chiar și pentru cei mai fideli fani - FOTO

Din nou însarcinată! Cine este bloggerița care a făcut marele anunț - VIDEO

Deocamdată stilista nu se vede stabilită în Moldova: „Acasă încă nu, dar o să vin acasă mai des. Până când mă văd stabilită în Europa”.

Articole din aceeasi categorie