08.07.2024
Doina Consulting - soluția tuturor incertitudinilor tale din sfera contabilității - VIDEO

Doina Consulting este una dintre cele mai populare companii din ţară de evidenţă contabilă dedicată afacerilor din diverse domenii de activitate. În fruntea acestei companii se află iscusitul contabil Doina Chisnicean.

„Suntem pe piață deja mai bine de 17 ani, în prestarea serviciilor de contabilitate, consultanţă fiscală şi audit financiar”, a spus Doina Chisnicean, administrator „Doina Consulting”.

„Asta ar însemna asistenţa în deschiderea unei companii, inclusiv prezenţa noastră la ASP, serviciile post înregistrare, de contabilitate, serviciile de consultanţă fiscală, asistenţă în obţinerea tuturor documentelor. La moment colaborăm cu una dintre cele mai mari bănci din Republica Moldova. Suntem în parteneriat pentru obţinerea unei finanţări accesibile atât pentru companiile noi, cât şi pentru companiile existente. Auditul financiar ar presupune controlul tuturor proceselor într-o companie, evitarea impozitelor excesive”, a mai notat Doina Chisnicean, administrator „Doina Consulting”.

„Doina consulting cuprinde prestarea serviciilor în toate domeniile de activitate. Asta ne permite să facem o consultanţă financiară şi fiscală a tuturor tipurilor de companii existente pe piaţă, de la activitatea independentă până la societăţi pe acţiuni”, a spus în cele din urmă administratoarea.

str. Calea Orheiului 28/1
069 385 160

Articole din aceeasi categorie