04.04.2024
Diferența dintre Instagram și realitate! Cum arată viața Tatianei Maxian dincolo de rețelele de socializare - FOTO

Maxian Tatiana te inspiră zilnic cu ținute identice, iar în articolul de mai jos poți să vezi diferența dintre Instagram și realitate.

În ultimele sale story-uri Tatiana a arătat diferența dintre Instagram și realitate.

Valeria Pasha, în goană după senzații tari! Interpreta a încercat un sport plin de adrenalină: „E o bună terapie de a scoate nervii din tine” - VIDEO

Pe Instagram aceasta a publicat o imagine din mașină în care zâmbea, iar totul pare atât de roz, în descriere menționând: „Instagram”.

Mai apoi a urmat și realitatea, în care Tatiana apărea cu mai multe lucruri în mâini, iar în descriere a menționat: „Merg la emisiune, am emoții. Doamne, să nu uit versurile la piesa noastră, sper să nu întârzii. Copii... Mănânc din mers, am hainele de schimb în mâini, iar geanta nu am reușit să o scot din husă”.

Johy Davis: „Cineva mi-a spart parola la Facebook și a avut acces la Telegram”. Iată ce a făcut interpretul imediat după - FOTO

Tatiana Maxian este soția interpretului Ilie Maxian. Aceasta este o bloggeriță cu aproape 210 mii de urmaritori pe Instagram. Este mama a trei copii minunați: Riana, Ianis si Ilie.

O vedeta a show-ului DOM-2 s-a stins din viață! A zăcut moartă în apartamentul ei timp de 41 de zile

Articole din aceeasi categorie