26.12.2020
Dianna Rotaru, Trupa ANDRE, Elena Gheorghe si alti artisti romani - felicitari emotionante pentru DIASPORA. „Va asteptam acasa pe toti!”

Mai multe vedete de peste Prut au venit cu mesaje speciale pentru moldovenii plecati peste hotare, mai ales de sarbatori.

Dianna Rotaru a reusit sa discute cu unii dintre cei mai apreciati interpreti din Romania, iar acestia au transmis ganduri calde catre diaspora care le asculta muzica si care, din pacate, nu au reusit sa fie alaturi de familiile lor in aceasta perioada, din cauza pandemiei.

Citeste si :  Dragoste si pasiune! Cleopatra Stratan - cea mai rasfatata de sarbatori. „Craciunul meu esti TU!”

Trupa ANDRE, Connect-R, JO, Nico, Matteo, Claudia Pavel, Mario Fresh, dar si Elena Gheorghe au venit cu urari de bine si mesaje emotionante:„Fiecare dintre voi aveti o familie care se gandeste la voi si care va este aproape chiar daca nu fizic, sufleteste si asta este cel mai important. Va asteptam acasa pe toti! Sa fiti sanatosi si sper din inima ca anul viitor sa petrecem sarbatorile impreuna si sa va canta cu tot dragul si cu toata nerabdarea pe care am acumulat-o in acest an.

Vezi ce au mai transmis artistii, in videourile de mai jos:

Citeste si :  GAFA de proportii in ajun de Craciun. Mesajul de felicitare cu care clanul Kardashian s-a facut de RAS

Sursa foto/video: Google, YouTube

Articole din aceeasi categorie