12.02.2020
Dianna Rotaru si-a deschis un canal de YouTube pentru a-si promova piesa „DALE, DALE”, cu care participa la Eurovision. Eugen Doibani: „Trebuie sa ajunga la cat mai multa lume.”
Energica interpreta Dianna Rotaru se pregateste intensiv de finala nationala Eurovision 2020. Pentru aceasta si-a creat si un canal personal pe YouTube, unde-si publica diverse activitati din viata sa artistica si personala.
Cantareata apeleaza la diverse mijloace de informare si in special, la mediul on-line pentru a-si face cunoscuta de cat mai multa lume melodia cu care participa in finala nationala a concursului muzical Eurovision 2020. Mai nou, aceasta are si un cont pe YouTube prin intermediul caruia doreste sa fie mai aproape de publicul international.
„Eu am canalul meu de YouTube pe care am inceput sa lansez foarte multe evenimente din viata mea si acolo comunitatea YouTube-rilor este mult mai mare decat comunitatea tarii noastre in general, pentru ca sunt milioane de oameni care urmaresc, in general, canalele de YouTube si este o noua deschidere pentru mine, o noua experienta. Interactionez cu cei care comenteaza in limba engleza, le raspund si romaneste, si ruseste, este foarte placut sa vad un feedback foarte pozitiv si vreau pe aceasta cale sa-i multumesc compozitorului, lui Natan care m-a simtit. Deci, datorita lui, eu cant aceasta melodie pentru ca a stiut, a simtit ce trebuie sa cant eu si cum ar trebui sa vin eu in fata publicului”, a mentionat artista. Compozitorul piesei „DALE, DALE” , Eugen Doibani, sustine aceasta initiativa, mentionand ca astfel cantecul poate fi audiat peste mari si tari.
Citeste si: Natalia Gordienko, Pasha Parfeni si Dianna Rotaru vor sa reprezinte Moldova la Eurovision 2020. Care sunt cele 36 de piese inscrise in concurs
„Trebuie sa ajunga la cat mai multa lume, prin intermediul televiziunii nu e toata lumea. Asa cum sunt mai multe posibilitati si alternative. De ce sa nu le folosim pe toate?!”, a spus Eugen.
Cine ii filmeaza interpretei videourile pentru canalul de YouTube, dar si in ce tara deja rasuna melodia „DALE, DALE”, afla din interviul marca O Seara Perfecta:
Fotograf: Alexandru Vasilos
Sursa foto: Google.com
Articole din aceeasi categorie