14.04.2021
Dianna Rotaru isi ia o pauza. „In sfarsit imi iau o vacanta de Anatol Melnic.” Cine o va inlocui pe prezentatoare la radio? - VIDEO

Invitata in platoul emisiunii O Seara Perfecta, Dianna Rotaru a prezentat noua sa piesa, Mongo Pongo.

„Mongo Pongo sa fie pe buzele tuturor oamenilor, ca de fapt asta mi-am propus. Mongo Pongo este o combinatie de cuvinte. Numai eu stiu ca este un cocktail. Este un cocktail inventat de mine.”

Se apropie sarbatorile de Pasti, iar Dianna are planuri frumoase pentru aceasta perioada. „Urmeaza sa plec intr-o vacanta. Merg intr-o destinatie mult dorita si mult asteptata de mine. In sfarsit imi iau o vacanta de Anatol Melnic, pentru ca noi suntem seara de seara si la Diaspora si la PRO TV. Trebuie o pauza si e bine venita. Ma va inlocui sora mea. De Pasti vom fi cu familia, vom vopsi oua.”

Priveste interviul in intregime si afla din ce consta cocktail-ul Mongo Pongo, dar si diferite detalii de pe platoul de filmare al show-ului culinar Gusturile se Discuta.

Citeste si :   „Daca as mai avea 48 de ore de trait, as vrea sa fac sex cu iubitul meu". Irina Rimes, dezvaluiri despre relatia cu partenerul francez - VIDEO
Articole din aceeasi categorie