21.07.2024
Dezvăluiri despre Jennifer Lopez și Ben Affleck: Este dezamăgit că lucrurile nu au mers între ei, a adus prea multă dramă în viața lui

Au trecut câteva luni bune de când au apărut primele zvonuri despre divorțul dintre Ben Affleck și Jennifer Lopez, iar acum ies la iveală noi detalii. Potrivit unor surse, căsnicia cu artista a adus „prea multă dramă” în viața actorului.

Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost departe unul de celălalt în ziua în care ar fi trebuit să celebreze aniversarea a doi ani de la nuntă, iar o sursă apropiată acestuia susține că actorul are nevoie de timp pentru a-și vindeca rănile.

„Jennifer a fost femeia visurilor lui Ben. Au existat probleme mereu!”, a precizat un apropiat al celor doi pentru OK! Magazine.

„Este dezamăgit și trist că lucrurile nu au funcționat între ei, dar este conștient că să pună punct mariajului este cel mai bun lucru pe care îl poate face”, a mai declarat sursa respectivă.

Jennifer Lopez și Ben Affleck

În ceea ce privește motivele separării, apropiatul a precizat că stilurile de viață diferite au cauzat ruptura dintre ei.

„Jennifer are un anturaj mare, care o urmează peste tot - videografi, fotografi, asistenți, antrenori”, a mai precizat sursa respectivă, continuând: „A încercat să-l facă pe Ben să înțeleagă că asta face parte din viața ei, 24/7. Ea este un brand, ea trăiește și respiră pentru asta, în timp ce Ben poate să renunțe la muncă, dacă își dorește. Jen ține capul sus, nu vrea să fie criticată!”

„Au trecut prin perioade în care lucrurile nu au mers atât de bine între ei din cauza personalităților diferite și a faptului că nu petrec suficient timp împreună", a adăugat o altă sursă.

„Nu sunt întotdeauna pe aceeași lungime de undă. Amândoi au multe responsabilități, precum îngrijirea familiilor lor și angajamente profesionale, ceea ce poate fi o povară pentru ei”, a mai precizat sursa respectivă.

Articole din aceeasi categorie