11.09.2020
Destainuirile unei femei divortate! Diana Voevutki: „Iti privesti barbatul - ramas sot doar pe hartie - si te incretesti (...) Il porti ca pe un sac in spate si in fiece zi iti tot promiti ca il lasi.”

De ceva vreme, designerul Diana Voevutki obisnuieste sa publice tot mai des postari despre cele mai importante evenimete si experiente din viata ei.

De curand, creatoarea de moda a postat, pe pagina sa de Facebook, o fotografie si un text care ne-a captat atentia. 

„Toarna-ti un pahar cu vin, ia-ti cateva patratele de ciocolata amara si asaza-te comod. Va fi dificil, stiu. Dar trebuie sa o faci vreodata, nu? Sa iti analizezi viata. Cea pe care o traiesti zi de zi.”, asa si-a inceput povestea designerul.

 

In continuare, a urmat o destainuire extrem de emotionanta. Diana a vorbit despre sentimente pe care le simt, probabil, zeci de femei, care insa nu au suficient curaj, putere sau vointa pentru a privi lucrurile asa cum sunt si pentru a schimba ceva. 

„Ai un sot, copii frumosi, un job care iti place - parca tot e bine si frumos pana aici. Dar te simti pustie. Atat, incat scrasnesti din dinti ca sa nu iti tasneasca lacrimile din ochi.
Iti privesti barbatul - ramas sot doar pe hartie - si te incretesti, alungand gandurile care nu-ti dau pace de ani de zile, ca pe o musca indaratnica. De ce esti cu el? Nu va mai leaga nimic. Il porti ca pe un sac in spate si in fiece zi iti tot promiti ca il lasi. Ca nu te merita. Ca nici macar nu te apreciaza. Nu e mandru de tine. Desi, i-ai dat atatea motive!..

..Cand v-ati intalnit erai o frumusete care cucerea suflete. Zambeai. Aveai ochii plini de soare. Erai minunata si stiai asta. Se zice ca langa un barbat bun frumusetea femeii se dubleaza. Sau chiar se tripleaza..
Arunci o privire in oglinda la fata obosita si lasata de atatea griji, cearcanele ce iti deseneaza niste umbre adanci sub ochii de dracoaica candva si ridurile ce ti-au deformat buzele. Ce a ramas din tine? Nimic. O nefericita..
Cum ai ajuns sa fii asa? De ce nu ai observat asta?..

Se pare ca uneori, ceea ce pentru lume inseamna o viata sau o familie perfecta, in realitate se dovedeste a fi cu totul altceva. Chiar daca femeile sunt puternice din fire si daca vor, pot rasturna si muntii, de multe ori, in goana dupa fericire, se pomenesc cu prea multe responsabilitati și prea putina implinire.

„Noi, femeile, le putem pe toate. Am mai spus-o. Suntem ca cei trei elefanti pe care in antichitate se tinea pamantul. Strangem piatra dupa piatra si le cladim acolo, pe umerii care ar trebui sa simta doar greutatea imbratisarilor unui barbat. Dar nu, noi vrem mai mult si mai mult.”, scrie designerul.

Diana mai vorbeste si despre frica de singuratate si de gura lumii, dar considera ca aceste lucruri nu ar trebui sa fie o piedica in calea spre fericire. 

„Si apoi, cate sanse i-ai tot dat? Sa devina barbat adevarat, nu doar o butaforie. Aiurea! Dezamagiri zi de zi, an de an.. un cerc vicios pe care doar tu poti sa-l rupi. E atat de simplu! Da, iti e frica ca vei ramane singura, ca ti se va zice ca cauti pe dracu’, ca nu mai esti de 18 ani,dar.. ce-ar fi sa iti deschizi ochii intr-o dimineata, sa te intinzi cu pofta, sa iti faci o cafea apoi, incet, agale, cu placere si grija aproape materna, sa ii stringi valiza. Sa il dai afara din viata ta si sa tragi zavorul sufletului. Sa pui cel mai mare lacat. Pentru ca sacii trebuie vreodata dati jos de pe umerii femeii. Iar acesti umeri, de acum incolo, sa poarte pe ei doar imbratisarea unui BARBAT iubitor..”

Diana Voevutki este unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati designeri de la noi din tara. Creatoarea de moda a fst casatorita cu Mihai Sova, de care a divortat in 2019. Cei doi am impreuna o fiica. Diana mai este si mama unui baiat, provenit din prima ei casatorie.

Citeste si :  Un nou pretendent la inima Anisoarei Loghin! „Voiam sa te cer eu in casatorie...”

Surse foto: Google.com, Facebook.com
 

Articole din aceeasi categorie