04.05.2021
Desi are doar 130 de centimetri, talentul sau depaseste orice inaltime. Sergiu Bors - naistul bun la toate: „De muzica, de nai sunt cel mai apropiat, cel mai entuziasmat” - VIDEO

Sergiu Bors este naistul care a demonstrat ca nu exista ,,nu se poate’’. Cum a ajuns sa faca muzica, actorie si sport, afla din reportajul marca O Seara Perfecta. 

Sergiu este pasionat de nai si spune ca este indragostit de acest muzical.

Sergiu BORS, NAIST: „L-am indragit fiindca este instrumentul meu cel mai aproape de sufletul meu. Sunetul lui imi da ceva aparte. La nai cant de 10 ani, iar muzica fac mic copil, de la 7-6 ani. De muzica, de nai sunt cel mai apropiat, cel mai entuziasmat. De fiecare data imi amintesc de prima mea intalnire cu naiul, primul sunet scos, auzit de nai, a fost pentru mine ceva sfant. Dintre toate instrumentele am zis ca asta e al meu fiindca sunetul lui ma duce cu gandul undeva departe.”

La zoo cu familia Maxian! Cum s-au distrat toti 5, dar si cine dintre copii este cel mai curajos: „Eu toate animalele le stiu la perfectie, noi am avut cai, cai de rasa” - VIDEO

Sergiu este un instrumentist unic de la noi si spune ca faptul ca e de statura mica niciodata nu l-a impiedicat sa ajunga la mari inaltimi. „De la inceputuri m-a facut sa merg mai departe, sa incerc ceva mai frumos, intotdeauna sa ating noi culmi. Mi-a fost ca un imbold spre a merge mai departe.”

Priveste reportajul in intregime si afla cum il priveste publicul pe la petreceri si evenimente pe naist.

Inainte de a deveni The Motans, a lucrat chelner la Moscova. Povestea de viata a lui Denis Roabes si cum a cunoscut-o pe cea care i-a furat inima: „Am inceput sa fac bani atat de buni pentru mine la vremea aia, incat am zis ca o sa mai astepte calatoria”

Articole din aceeasi categorie