06.06.2024
Descusut de secrete! Pasha Parfeni, despre motivul divorțului cu Iuliana Scutaru - VIDEO

Acum o lună, interpretul Pasha Parfeni a anunțat că el și soția lui, Iuliana Scutaru au divorțat.

Recent, Pasha a fost invitat în cadrul unui podcast de pe Youtube, acolo unde a fost luat la întrebări în ceea ce privește divorțul lui.

„Nu este un secret. Am anunțat deja public despre faptul că eu și soția mea ne-am despărțit. Am fost împreună 15 ani”, a spus Parfeni.

Acesta nu a oferit prea multe detalii despre motivul separării, însă a notat că el „multe lucruri nu le-a făcut cum trebuie”. 

O zi de naștere altfel! Cum și-a început Nina Crețu aniversarea celor 24 de ani: „Avem borș cu fasole și varză de anul acesta” - VIDEO

„Ceva nu a mers cum trebuie. Eu multe lucruri nu le-am făcut cum trebuie. Îmi pare că acest lucru este caracteristic multor bărbați, am evitat anumite probleme crezând că sunt scopuri mai importante de făcut. Nu este dorința de a explica clar și a prioritiza emoțiile și necesitățile psihologice. Eu cred că din acest punct de vedere am fost prea grăbit, neatent. Ca una din variante. Da? Am senzația că mai mult de atât nici nu voi face”, a explicat artistul.

De asemenea, întrebat cine a venit cu inițiativa de a divorța, Pasha a spus: „O să omit această întrebare”.

Vezi interviul integral mai jos:

Bruce Willis, un bunic topit după nepoata sa. Rumer Willis: Este atât de drăguț cu Louetta - FOTO

Pasha Parfeni și Iuliana Scutaru și-au spus adio

„Îmi vine foarte greu să vorbesc despre asta și este motivul de ce am lipsit așa de mult timp din spațiul online. Adevărul e că după 15 ani de relație, noi cu Iuliana am luat decizia să ne despărțim. Am avut 15 ani plini de dragoste de momente frumoase și mai puțin frumoase, doar că sunt momente ce ne aparțin doar nouă așa că nu vreau să vă dau mai multe detalii, doar să știți că alături de ea am dezvoltat proiecte fantastice și am lansat piese frumoase și anume așa vreau să ne țineți minte și sunt foarte recunoscător pentru tot, doar ca la un moment ceva nu a mers bine așa ceva se întâmplă. Suntem și noi oameni și da, de ceva timp sunt burlac, nu vreau să vă las pe o nouă așa negativă, vreau să vă spun ca mi-a luat ceva timp ca să revin la voi cu gânduri mai noi, cu proiecte noi și cu melodii noi așa ca vă mulțumesc ca îmi sunteți alături și mizez pe susținerea și înțelegerea și susținerea voastră”, a spus Pasha Parfeni pe Instagram.

„Este un moment mai greu emoțional pentru mine și înțeleg că a venit timpul să fac acest anunț public. Este de responsabilitatea mea să menționez că în această situație nu există corecți sau mai puțin corecți. A fost o decizie complicată pentru ambii. Iuliana a fost alături de mine timp de 15 ani și îi sunt recunoscător pentru tot”, a adăugat artistul.

Pavel Parfeni, cunoscut sub numele scenic Pasha Parfeni, este un cântăreț moldovean de muzică pop, fost membru al formației SunStroke Project.

Articole din aceeasi categorie