14.09.2020
Descoperire tulburatoare. Ultimul gest facut de actrita Naya Rivera inainte de a-si gasi sfarsitul intr-un lac din California

Un raport al autopsiei actritei Naya Rivera a dezvaluit faptul ca femeia ar fi cerut ajutor inainte de a se ineca.

Rivera si fiul ei ar fi iesit cu barca pe un lac din California, iar la scurt timp au decis sa inoate. Dupa ce l-ar fi ajutat pe cel mic sa se urce in barca, actrita ar fi intampinat dificultati si inainte de a se ineca ar fi ridicat una dintre maini strigand „Ajutor”, transmite Daily Mail.

Dupa acest gest, Rivera „ar fi disparut in apa”, potrivit raportului.

In urma tragediei, mama actritei a declarat ca aceasta „stia sa inoate foarte bine”. Femeia a mai adaugat ca inainte sa se arunce in apa, Rivera si copilul ei ar fi inceput o numaratoare inversa.

„Dupa ce au sarit in apa, Naya i-a spus lui Josey (copilul actritei) sa se urce inapoi in barca. Ea l-a ajutat si dupa ar fi auzit-o ca striga dupa ajutor, ridicandu-si o mana in aer. Imediat, ea a disparut in apa”, se mai arata in raport.

Mai mult, s-a mai descoperit faptul ca actrita ar fi avut o infectie sinusala recenta si probleme anterioare cu vertijul, avand o cantitate mica de amfetamina, dar acestea nu ar fi fost cauza decesului.

De asemenea, in trecutul femeii nu au existat tentative de sinucidere.

Naya Riviera, 33 de ani, s-ar fi inecat accidental in Lacul Piru, baza nautica frecventata, dupa ce a inchiriat pe 8 iulie o barca cu care a plecat impreuna cu fiul ei in varsta de 4 ani.

Citeste si :  O cunoscuta actrita a fost data disparuta, dupa ce fiul ei a fost gasit singur intr-o barca pe un lac

Actita a fost cautata cu scafandri si elicoptere.

Potrivit Politiei, fiul actritei a fost gasit dormind, purtand vesta de salvare. Copilul le-a spus anchetatorilor ca a fost sa inoate cu mama sa in lac si ca el s-a intors pe barca, dar nu si ea.

Lacul a fost inchis publicului pentru a facilita cautarile, care au continuat in fiecare zi de la disparitie.

Citeste si :  Dupa cinci zile de cautari, trupul gasit in lacul Piru din California a fost identificat ca fiind al actritei Naya Rivera

Femeia in varsta de 33 de ani era cunoscuta pentru interpretarea personajului Santana Lopez, o majoreta din serialul „Glee” (2009-2015).

Recent, actrita a jucat in serialele „Devious Maids” si “Step Up: High Water”.

Ea a divortat in 2018 de tatal copilului, actorul Ryan Dorsey, ambii impartind custodia, potrivit site-ului TMZ.

Colegii din serialul „Glee” au fost urmariti de o serie de drame.

Actorul Mark Salling s-a sinucis in 2018, cand isi astepta pedeapsa pentru detinere de imagini pedopornografice. Canadianul Cory Monteith, o alta vedeta din „Glee”, a murit in iulie 2013 in urma unei supradoze de droguri si alcool.

Citeste si :  Blestemul serialului „Glee”. 3 actori au decedat subit

Surse foto: Getty, Daily Mail

Articole din aceeasi categorie