12.10.2019
Demi Moore - o noua dezvaluire: Cine este barbatul care a violat-o cand avea 15 ani
Vedeta in varsta de 56 de ani a facut public numele barbatului care a violat-o dupa ce mama ei a vandut-o pentru 500 de dolari.

Dezvaluirile socante pe care Demi Moore le-a facut in cartea sa biografica nu se opresc in paginile volumului. 

Dupa ce a scris ca a fost violata la 15 ani de un barbat caruia mama sa i-a dat cheia casei si pe care acesta a platit-o cu 500 de dolari, actrita a dezvaluit numele agresorului: Val Dumas, pe numele real Basil Doumas, nascut in Grecia, proprietarul unui club foarte popular in adolescenta actritei, La Cage Aux Folles. Barbatul a murit in 1997, la varsta de 68 de ani.

George Germanides, care a detinut restaurantul Mirabelle impreuna cu Doumas, a declarat pentru Sun on Sunday: „Numele lui real era Basil si prenumele Val. A fost partenerul meu din 1974. Avea o gramada de bani. Am cumparat restaurantul de la el dupa sapte ani.”

Germanides a spus ca n-are nici cea mai vaga idee daca afirmatiile facute de Demi Moore sunt reale. Actrita a sustinut ca Doumas avea cam 48 de ani si era casatorit si avea copii cand a intalnit-o, la sfarsitul anilor '70. Cei doi au luat o data masa impreuna la Mirebelle, dar curand Doumas a inceput sa o caute la scoala. Demi a povestit ca apoi acesta a violat-o in casa ei. 

Potrivit Daily Mail, se pare ca ea nu a reclamat agresiunea la politie. Contactata de Sun on Sunday, fica lui Doumas a refuzat sa comenteze afirmatia vedetei. Episodul violului, despre care Demi Moore a scris in cartea sa, "Inside Out", lansata marti, 24 septembrie, a atras atentia presei. Ea a povestit in emisiunea "Good Morning America" ca a fost violata cand avea 15 ani de un barbat care a platit-o cu 500 de dolari pe mama sa alcoolica.

Intrebata de gazda emisiunii daca a crezut ca a fost vanduta de mama ei, Demi a spus: „In adancul inimii mele, nu. Nu cred ca a fost o tranzactie directa, dar i-a dat acces inauntru si m-a pus in pericol.”

Actrita a spus ca nu crede ca violul a fost cumparat dinainte, ci mai degraba, faptasul i-a dat banii pe urma mamei sale, pentru a nu depune plangere.

Demi Moore s-a nascut in New Mexico, dar tatal a parasit-o pe mama ei inainte de nasterea sa. Ea a fost crescuta de mama ei si de mama celui de-al doilea sot al acesteia. Demi a crezut ca Dan Guynes era tatal ei natural pana cand, la varsta de 13 ani, a descoperit certificatul de nastere.

Guynes era un agent de vanzari de spatiu pentru anunturi de mica publicitate in ziar si mica familie se muta frecvent dintr-o localitate in alta. Si el, si mama ei erau alcoolici, ba chiar Virginia a incercat in mai multe randuri sa se sinucida. In cartea sa, Demi Moore povesteste ca odata i-a salvat viata mamei sale si atunci s-a terminat copilaria sa. „Imi amintesc cum imi foloseam degetele, degetelele unui copil, ca sa scot pastilele din gura ei”, a scris ea. Vedeta a scris ca acela a fost sfarsitul copilariei sale.

In adolescenta ei, Virginia si Guynes nu mai traiau impreuna. Demi a plecat la Hollywood cu mama ei, iar acolo a avut loc violul. Dupa numai un an de la aceasta trauma, Demi si-a lansat cariera in lumea filmului.

Vedeta a vorbit in emisiunea TV si despre problemele din viata de adult. In 2012, ea a suferit un colaps, cand a consumat la o petrecere un cocktail de droguri. „Cred ca intrebarea fundamentala era cum am ajuns acolo dupa ce am pornit de unde am inceput si pana la ce am experimentat, cum am ajuns acolo - ma pierdusem. Daca era sa privesc inapoi, as spune ca m-am orbit singura si m-am pierdut pe mine insami”, s-a destainuit actrita. Greselile care i-au distrus mariajul cu Ashton Kutcher 

In cartea sa, Demi Moore mai povesteste ca a cedat dupa 20 de ani in care nu mai consumase alcool cand fostul sot, Ashton Kutcher, i-a zis ca el nu crede in alcoolism si a presat-o sa faca sex in trei. Vedeta sustine ca a cedat de dragul lui, fiindca voia sa-l faca sa se distreze pe sotul ei mult mai tanar, dar a fost o greseala.


Moore a mai scris ca Ashton a inselat-o de doua ori si ca a pierdut o sarcina dupa ce ei au incercat sa devina parinti.

Demi Moore s-a casatorit cu Ashton Kutcher in 2005, cand ea avea 42 de ani iar el - 27. Cei doi s-au despartit in noiembrie 2011, punand capat unei casnicii care a durat sase ani, dupa ce o femeie din San Diego a dezvaluit in presa faptul ca a avut o aventura cu Kutcher. Divortul lor a fost finalizat in 2013.

Devastata de acest episod, actrita si-a regasit cu greu echilibrul interior, dar nu a mai inceput o relatie.

Pe langa acuzatiile fatise la adresa ultimului ei sot, Ashton Kutcher, actrita americana face dezvaluiri spumoase despre primul mariaj cu barbatul al carui nume il poarta si astazi, muzicianul Freddy Moore.

Demi Moore avea doar 18 ani cand s-a maritat prima oara. Ea a fost casatorita cu Freddy din 1980 pana in 1985, iar mariajul lor nu a inceput sub cele mai bune auspicii.

De ce si-a inselat primul sot chiar inainte de noaptea nuntii 

Actrita povesteste in cartea sa ca l-a inselat pe Freddy inaintea nuntii: „In noaptea de dinaintea nuntii, in loc sa stau acasa si sa ma pregatesc, l-am sunat pe un tip pe care-l cunoscusem la o filmare.

Am plecat de la petrecerea burlacitelor si m-am dus la apartamentul lui. De ce am facut asta? De nu m-am dus sa-l vad pe barbatul cu care urma sa jur ca imi voi petrece restul vietii si sa-i spun ca am indoieli?", scrie ea, intr-un fragment publicat de People.


Demi Moore explica in carte ca nunta venea intr-un moment dificil, dupa ce tatal sau adoptiv, Danny Guynes, s-a sinucis in 1980. „N-am putut sa ma impac cu ideea ca ma maritam ca sa scap de jelirea mortii tatalui meu (...) Nu puteam sa scap de casnicia asta, dar puteam sa o sabotez”, a scris vedeta.

Moore avea 16 ani cand l-a cunoscut pe Freddy, care atunci era insurat cu prima lui sotie, Lucy. „Eram o adolescenta care nu crescuse cu vreo urma de respect pentru institutia casatoriei. Si am dat buzna in viata lui Freddie fara sa-mi pese prea mult, imi pare rau sa o spun, de sotia lui.”, a marturisit actrita.

Dupa divortul de Moore, Demi a format unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood cu Bruce Willis, cu care a fost casatorita intre 1987 si 2000 si cu care are trei fiice: Rumer (31 de ani), Scout (28 de ani) si Tallulah Belle (25 de ani). 

Sursa foto: Hepta

Articole din aceeasi categorie