09.11.2019
Demi Moore - dependenta de Ashton Kutcher. „A fost mai devastatoare, fiindca m-a bulversat emotional”
Demi Moore a avut doua adictii mari si late in viata ei, insa una dintre ele a bulversat-o mai mult ca orice.

Actrita Demi Moore (56 de ani) a facut cuplu cu Ashton Kutcher (41 de ani), actorul care a dus-o la altar in septembrie 2005. Cei doi au format una dintre cele mai neasteptate perechi de la Hollywood, care s-a destramat ca urmare a faptului ca n-au reusit sa aiba copii.

La varsta de 42 de ani, Demi Moore a ramas inscarcinata, dar a pierdut copilul in a sasea luna de sarcina. Actrita a inceput sa bea, ajungand dependenta de alcool, adictie cu care s-a luptat mai multi ani.

Insa, Demi Moore a dezvaluit ca dependenta fata de sotul ei, cu 15 ani mai tanar, a fost si mai „devastatoare”, fiindca a intors-o pe dos.

Actrita a dezvaluit in emisiunea Red Table Talk a realizatoarei Jada Pinkett Smith ca Ashton Kutcher a minimalizat tot timpul problema ei cu alcoolul.

Ashton zicea: Nu cred ca alcoolismul e o problema. Cred ca e vorba despre moderatie. Daca eram dedicata programului meu... sigur, mi-as fi trait cea mai mare parte a vietii mele de adult treaza”, a spus actrita. 

In emisiune au fost invitate si fiicele ei Rumer si Tallulah, pe care Demi Moore le are cu Bruce Willis. Fiica cea mica, Tallulah, a marturisit ca a afectat-o foarte mult faptul ca mama ei era dependenta de un barbat care nu simtea acelasi lucru.

„Urmarind comportamentul pe care-l avea cu Ashton in acei ani, pentru ca toata lumea a parasit casa si ramasesem singura care locuia acolo... m-am simtit uitata si ca si cand as fi dezvoltat si hranit o poveste in care ea nu ma iubea, iar eu chiar credeam asta”, a spus Tallulah.

Demi Moore și Ashton Kutcher s-au despărțit în noiembrie 2011. După un an în care au dus vieți separate, actorul a depus actele de divorț la Curtea Superioară din Los Angeles. Actrița i-a cerut pensie alimentară în martie 2013, iar în noiembrie 2013 divorțul lor a fost finalizat.

Sursa foto: protv.ro, Google.com

Articole din aceeasi categorie