16.10.2020
Deapana amintiri cu fanii virtuali. Poza din arhiva familiei lui Ionel Istrati

Interpretul este foarte activ pe retelele de socializare si nu uita sa isi bucure admiratorii cu imagini de colectie, de pe vremea copilariei sale.

Se pare ca in ultima perioada, Ionel este ravasit de memorii. Recent, artistul a postat pe paginile sale de Instagram si Facebook o fotografie care te cucereste. In poza apare cantaretul alaturi de mama sa, chiar in fata Catedralei. 

In imagine, Ionel are 5 ani si sta alaturi de mama sa - Valentina Istrati, care este foarte feminina si gingasa intr-o rochie rosie, ce ii evidentiaza silueta.

„Chisinau 1995, eu si mamа.”, a notat el in descrierea imaginii, care s-a dovedit a fi pe placul internautilor ce au reactionat instant cu aprecieri si comentarii.

„Ce draguti.”, „Sunteti sclipitori amandoi cu mama! Sa fie sanatoasa ca a adus pe lume un baiat ca tine cu un talent deosebit! Bafta si succese in continuare, Ionel!”, „Dumnezeu să vă binecuvânteze. Sunteți norocos, aveți o mamă frumoasă și tu ești drăguț.”, „Foarte frumos a rămas o amintire drăguță. Vă doresc multă sănătate și fericire alături de cei dragi mereu să fiți.”,sunt doar cateva dintre mesajele lasate de admiratori.

Citeste si :  Radu Sirbu a lansat un nou videoclip

Sursa foto: Instagram.com, Google.com

Articole din aceeasi categorie