08.03.2024
De ziua internationala a femeii, Patric Hanganu nu a uitat si de fosta lui iubita: „Vreau sau nu, ea este o femeie importanta pentru ca...” - VIDEO

In ajun de 8 martie, in bucataria Gusturile se Discuta s-au duelat Patric Hanganu si Victor Bondari. Vezi intr-un reportaj marca O Seara Perfecta ce au ales sa gateasca baietii.

Ziua femeii a fost mentionata si in bucataria Gusturile se Discuta, astfel Voctor Bondari si Patric Hangganu au fost provocat sa raspunda la intrebarea: „Ce puteti spune despre cea mai importanta femeie din viata voastra”?

Victor Bondari a mentionat: „Au fost femei importante, din pacate s-au dus, ma refer la iubite. Insa pentru mine cea mai importanta femeie este mama si pe aceasta cale vreau sa-i urez un sincer La Multi Ani, sa fie sanatoasa si sa aiba parte de lucruri si momente care o fac sa fie fericita”.

„Desigur ca cea mai importanta femeie pentru mine este mama, acesta este un lucru firesc. Mama mea, bunica, sora mea sa fie sanatoasa si desigur, mama copilului meu, vreau sau nu, ea este o femeie importanta pentru ca mi-a adus pe lume o minune de copil. Sunt situatii mai piparate la moment, dar o sa revina lucrurile la loc si oricum toata viata sunt legat de ea prin copilul nostru”, a adaugat si Patric.

Articole din aceeasi categorie