10.02.2020
De Valentine`s Day, spune „I LOVE YOU” in felul tau, impreuna cu Enter
Cat de frumos e sa fii indragostit? Prinzi aripi, vezi lumea in culori si traiesti din plin fiecare moment in compania jumatatii tale.

Indragostitii din toata lumea stiu, ca cea mai frumoasa zi, in care celebram dragostea, este Valentine`s Day. De Ziua Indragostitilor totul in jur e plin de iubire, zambete, inimioare, flori, si desigur muuulte CADOURI.

In ajun de marea sarbatoare, toti alearga dupa cadouri de Ziua Indragostitilor. Daca si tu esti in cautarea darului perfect, cu care sa-ti surprinzi iubitul sau iubita, ai dat peste adresa corecta. Astazi, pe langa flori si ciocolate, e la moda sa daruiesti lucruri practice si utile. Cel putin asta am descoperit noi, cei de la Enter – experti in tehnica si electrocasnice, dar si in cadouri pentru orice ocazie, inclusiv Valentine`s Day. Nu o sa te complicam cu idei despre cum sa alegi cadouri dupa Feng Shui, astre sau timpul de afara. Iti povestim scurt pe doi, ce, cum si de unde sa alegi daruri, pentru un 14 februarie deosebit.

Iar intre timp, daca vrei sa afli cum se sarbatoreste Ziua Indragostitilor in Moldova dar si ce cadouri aleg indragostitii de la noi.

CADOURI pentru EL: Arata-i cat de bine il cunosti!

Se zvoneste, ca femeile nu prea se pricep la surprize de Ziua Indragostitilor. Ca, cica aleg cadouri prea siropoase sau sunt prea „grijulii”, oferind in dar ciorapi sau spuma de ras. Asta-i moda veche! Noi suntem pentru cadouri moderne, care cu siguranta vor fi apreciate de orice barbat, fie el sportsman, om de afaceri, gamer sau traveler inrait.

Stim ca-i greu sa alegi cadouri pentru un barbat care are de toate. Dar si aici, este o formula simpla de tot. Atrage atentia la hobby-urile si ocupatiile sale. De exemplu, laptopul Asus X512DA poate deveni cel mai bun „prieten” pentru un barbat ce lucreaza in oficiu, navigheaza pe Internet sau pur si simplu iubeste sa priveasca filme sau videouri pe Youtube. La Enter ai cele mai originale cadouri pentru EL, ca sa-i spui „Te iubesc” intr-un mod cat mai creativ.

CADOURI pentru EA: Surprinde-o placut, cu un dar din suflet!

Sa alegi cadouri pentru EA e si mai dificil. Poti merge pe varianta clasica, sa o intrebi ce-si doreste, dar deja nu va mai fi surpriza. Sau, fii atent la indicii, ocupatii sau pasiuni. Toate te pot ajuta sa-ti surprinzi aleasa si sa organizezi cel mai frumos Valentine`s Day. Caci nu degeaba se spune, daca iti faci femeia sa zambeasca, lumineaza totul in jur.

De exemplu, stiai ca iPhone 11 este in TOP 10 cele mai populare cautari pe Google in 2019. Nu ca ar fi un indiciu, da oricum merita sa-l iei in considerare. Un iPhone de Ziua Indragostitilor este mereu o alegere buna, fii sigur de asta! Te sperie pretul sau crezi ca ar putea sa nu fie original? La Enter poti fi linistit de ambele. Avem si pret de sarbatoare si garantia calitatii, in calitate de Apple Authorised Reseller in Moldova.

CADOURI pentru AMANDOI: Un singur cadou – fericire dubla

Daca sunteti de nedespartit si petreceti mai tot timpul impreuna, solutia perfecta este sa alegeti un cadou pentru cuplu – unul pentru doi, pentru momente memorabile impreuna. Aici variante sunt multe, unii aleg sa mearga in calatorii, la concerte, la teatru, cinema sau, si mai simplu… puteti sa petreceti timpul frumos, acasa, alegand un cadou care va va aduce confort tot anul imprejur.

Hai sa te ajutam cu o idee pentru Valentine`s Day. Simpla de realizat, dar taaare cosy! Dati comanda de sushi, fructe si o sampanie buna, acomodati-va pe canapea si porniti filmul preferat. Dar nu pe televizorul vechi, ci pe unul nou-nout, cum ar fi cel mai popular model de Smart TV, Samsung UE43NU7090UXUA – cadoul perfect pentru cuplurile pasionate de cinema. Dar asta nu e tot, ca sa aveti hainele fresh a doua zi, inainte de a va pune la film, e deajuns doar sa setati programul de spalare pe noua voastra masina de spalat rufe, LG F12B8WDS7. Aceasta va avea grija sa va curete hainele, in timp ce voi petrece romantic seara in doi. Totul ca dupa scenariu.

Cadoul meu – alegerea ta!

Iar daca nu vrei sa dai gres cu cadoul, sau simplu, vrei sa-i oferi libertate iubitei sau iubitului tau, sa-si aleaga cadoul individual, cea mai buna alegere poate fi un GIFT CARD in magazinul preferat. Certificatele cadou au devenit una din cele mai originale solutii de a face surprize placute celor dragi, fiind sigur ca nu o vei da in bara cu cadoul. Mai nou si in reteaua Enter poti oferi Gift Card-uri in suma de 500, 1000 si 2000 de lei cu ocazia Zilei Indragostitilor sau oricare alta sarbatoare.

Si cel mai important, la atatea idei de cadouri, cum fara REDUCERI de sarbatoare. Ca altfel dam toti faliment de Valentine`s Day. La Enter, cel mai mare store de produse electronice si electrocasnice, ai parte de cele mai avantajoase PROMOTII la cadouri pentru indragostiti. Smartphone-uri, laptopuri, gadgeturi smart, electrocasnice sau aparate de ingrijire personala – nu iti ramane decat sa dai o tura in orice magazin Enter, sau pe enter.online ca sa-ti faci plinul cu daruri de Valentine`s Day.

P.S. Inca ceva! Pentru pasionatii de smartphone-uri Samsung, cel mai nou smartphone mid-range, Samsung Galaxy A51, deja poate fi precomandat in magazinele Enter. Vorba ceea, mai bine oferi un cadou bun mai tarziu, decat niciodata. Fii cu ochii pe paginile noastre de Instragam si Facebook pentru detalii noi. 

*Acest articol este un produs comercial.

Articole din aceeasi categorie