03.05.2021
De Pasti, Luciana Spinu a ramas doar cu amintirile. Filmuletele postate de sotia lui Dorin Ieseanu, la 40 de zile de cand nu mai este: „Anul acesta, Dorin nu a mai reusit sa vina acasa la parinti" - VIDEO

Anul trecut, Luciana Spinu si raposatul sau sot, Dorin Ieseanu, sarbatoreau sfintele sarbatori de Pasti impreuna cu fiul lor, transmitandu-le mesaje video de felicitare rudelor si prietenilor. In acest an, insa, Luciana a ramas cu amintirile si doar fiul ei, Stelian, o ajuta sa fie tare.

Citeste si :  Luciana Spinu - rapusa de durere:  "Ce fac acum ? Pe-al cui umar sa adorm sa ma simt femeie fericita?! Te astept.... te voi astepta mereu...vino macar in vis....". Mesajul emotionant al interpretei dupa ce sotul ei, Dorin Ieseanu, s-a stins din viata

Rapusa de amintiri, Luciana Spinu a publicat pe Youtube cateva filmulete de anul trecut, unde apare alaturi de barbatii vietii ei, sotul si feciorul.

„... am ramas doar cu amintiri si multe lacrimi de dor... Te iubesc la nesfirsit... ma rog ca acolo Sus sa-ti fie bine, sa fii primit in corul ingerilor, sa ne veghezi si sa ne fii mereu aproape, desi inca nu percep cum functioneaza si daca voi putea vorbi cu tine fiind in alta dimensiune.... tati.... cum sa-l cresc pe Stelus fara tine? cum sa-i ofer tot ce doar tu ii puteai oferi? cum s-a intamplat de am ramas fara tine? de ce ? ma omoara lipsa ta…”, a scris Luciana.

Pentru familia artistilor, Pastele reprezenta o sarbatoare sfanta, iar traditiile si obiceiurile pascale le urmau cu strictete. Luciana a mai publicat un filmulet in care apare Dorin, in timp ce il invata pe Stelian despre obiceiul de a se spala in dimineata Pastelui cu oua rosii, albe si banuti.

„Sarbatorile de Pasti pentru noi, pentru Dorin, mereu erau asociate cu intilnirea cu parintii si toti cei dragi in jurul mesei. De fiecare data incercam sa impartim toate sarbatorile asa incit sa ajungem acasa la Cahul si acasa la Calarasi... sarbatoarea parintilor era atunci cind noi 3 le deschideam poarta, cind ii cuprindeam si ne bucuram ca suntem cu totii sanatosi, ACASA.... La fiecare sarbatoare de Inviere, eram prezenti la biserica, acolo eu impreuna cu Dorin, ajutam strana in care cinta si mama, puneam vocea sopranei sau altistei, Dorin fiind mereu omul care prindea cu usurinta toate tonalitatile si cinta orice voce ii venea, ca sa fie cit mai armonios si frumos in cintare.... Anul acesta, Dorin nu a mai reusit sa vina acasa la parinti, nu a mai apucat sa-si sarbatoreasca ziua de nastere pe 30 aprilie, nu a mai apucat sa-l stringa in brate pe tata Vasile, omagiat pe 1 Mai... nu a mai apucat sa se bucure de momentele care pina acum ne faceau cei mai fericiti.... In aceasta dimineata, totul incepea cu ritualul spalarii cu oua, moment in care eram plini de sperante si vise noi.... ... Astazi, acest ritual, nu a mai avut acelasi farmec, pentru ca tu, Dorinel, nu mai esti in rindul oamenilor....nu mai vii ACASA... nimic nu mai este cum a fost... lipsa ta ne apasa din ce in ce mai tare.... Tot astazi s-au facut 40 de zile de cind ai plecat spre ingeri.... Ne rugam sa fii primit in ograda RAIULUI, pentru ca ai fost un om minunat... Tu esti si vei ramine mereu viu in inimile noastre suferinde... Sper sa vina acea zi in care ne vor revedea.... Te iubesc .....”, e notat in descrierea postarii.

Prietenii virtuali i-au fost alaturi Lucianei Spinu, sustinand-o prin cuvante de bine lasate in sectiunea comentariilor: „Mi se rupe sufletul cind ma gindesc la ce durere purtati in suflet la acest Pasti! Dumnezeu sa va dea putere sa mergeti mai departe.Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.”, „Luciana, trebuie sa fii tare pentru Stelian. Dorin va vegheaza, si are incredere in tine... Dumnezeu l-a asezat in dreapta lui”, „Dragostea nu piere niciodata !!! Semnul neuitarii si simbolul iubirii dintre noi este in special rugaciunea pentru cei adormiti”

Dorin Ieseanu s-a stins din viata la 24 martie, la varsta de 33 de ani, fiind rapus de COVID-19. Era casatorit cu Luciana Spinu din 2016 si aveau impreuna un baietel. 

Citeste si :  A cantat pana la ultima suflare! De pe patul de spital, Dorin Ieseanu, cu lacrimi in ochi si masca de oxigen, interpreteaza o melodie emotionanta despre parinti. Luciana Spinu a gasit ultimul video in telefonul sotului sau

Surse foto/video: Facebook, Youtube

Articole din aceeasi categorie