05.07.2022
De nerecunoscut: actorul transgender Elliot Page si-a aratat noua fotografie din pasaport. Vezi cat de matur si masculin arata - FOTO

Elliot Page a inceput viata de la zero. In 2020, actorul a anuntat ca va recurge la o schimbare de sex, iar dupa aceea a suferit o interventie chirurgicala de indepartarea a sanilor. Acum, vedeta filmelor „Inception”, „Juno” si „The Umbrella Academy” impartaseste in mod activ fanilor detaliile vietii sale personale.

Asadar, ieri, Elliot le-a aratat fanilor fotografia sa actualizata de pasaport si a scris ca anterior nu i-au placut niciodata fotografiile sale.

De asemenea, intr-un interviu cu Esquire, Elliot a vorbit cu multa sinceritate despre problemele sale menale. Page a recunoscut ca s-a luptat anterior cu tulburari de alimentatie, depresie prelungita, anxietate, atacuri severe de panica. Adeseori rata intalnirile si uneori nici macar nu putea citi scenariul pentru ca era foarte ingrijorat. 

Elliot Page shares photo of incredible physique in his first pair of  swimming trunks | Celebrity News | Showbiz & TV | Express.co.uk

Daniela Burlaca si Iurie Gologan si-au botezat fetita! Vezi primele imagini cu fiica actorilor - FOTO/VIDEO

The sad story of Ellen/Elliot Page: From Hollywood glamour queen to  trans-activist oddity — RT Op-ed

Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie