22.01.2021
De mica vindea la taraba in piata, iar acum gestioneaza o afacere si are aproape 200 de mii de urmaritori pe Instagram. Daniela Cheltuitor: „E foarte important sa cunosti valoarea banului”

In zilele noastre, bogatia se masoara in mii de urmaritori pe Instagram. Ea ii are si nu e interpreta sau actrita.

Citeste si :  E cosmos! Dan Balan a prezentat videoclipul piesei senzuale, pe care o interpreteaza in duet cu finalista show-ului Golos

Invitata in platoul emisiunii O Seara Perfecta, Daniela Cheltuitor a vorbit despre afacerea sa, pe care o gestioneaza deja de patru ani, dar si despre secretele Instagramului, unde are apoape 200 de mii de urmaritori.  „Eu ma ocup cu florile si ma ocup cu surprizele. Parintii mei au o afacere in domeniul agriculturii si cumva radacinile se trag de acolo. Ei mereu imi dau sfaturi, lectii si mi-au prins bine si in viitor.”

De mica cunoaste valoarea banului si stie sa ii pretuiasca.  „Practic doi ani de zile, vindeam in fiecare vara, zi de zi, in piata la taraba, taraba sezoniera, parintii mei se ocupa cu fructele. Lucram eu ca vanzatoare. Faceam un ban de buzunar...E foarte important sa cunosti valoarea banului si sa stii sa le gestionezi.”

Prin intermediul Instagram-ului, Daniela organizeaza multe concursuri, care au ca final un premiu generos: „Multi au observat ca mediul online este o platforma foarte buna pentru a te promova, de a dezvolta o afacere pentru ca asa o fac eu. Datorita la Instagram am inceput sa-mi promovez afacerea mea personala...Sunt concursuri unde sunt puse in joc chiar si premii valoroase. Sponsorii aduna o suma de bani, se ofera un premiu si in asa mod promovam pe Instagram.”

Priveste interviul in intregime si afla ce parere au parintii Danielei despre activitatea ei pe retelele de socializare, dar si cum tanara reactioneaza cand e acuzata ca un concurs nu e facut corect.

Citeste si :  Gandacii, capul de porc si sarpele le-au pus nervii la incercare! Johy Davis vs. reporter PRO TV. Vezi cine s-a descurcat mai bine la provocare

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie