22.02.2021
De la muzica pana la iubire este doar un pas. Marturisirile exclusive ale Irinei Kovalsky: cum a inceput relatia cu sotul si colegul ei, Sergiu, cel mai memorabil moment pe care l-au trait impreuna, dar si cine gateste mai des in familia lor: "La inceputul relatiei era foarte gelos"

Interpreta Irina Kovalsky a oferit un interviu exclusiv pentru perfecte.md, in care a povestit detalii din viata ei, alaturi de sotul si colegul de scena, Sergiu Kovalsky.

Parteneri de scena si in viata - Irina si Sergiu sunt de nedespartit. Relatia lor a inceput inca din vremea studentiei si nu s-au mai despartit de atunci. Irina afirma ca din ziua in care s-au cunoscut, au petrecut timpul doar impreuna.

„Mi-a aratat cum scrie, mi-a aratat muzica lui si mi-a placut. Cand l-am vazut prima data, m-a atras faptul ca este un om deschis, cald, luminos si grijuliu”, marturiseste Irina.

Cel mai memorabil moment din viata lor a fost cel care le-a schimbat relatia. Cererea in casatorie, spune Irina, a fost total neasteptata, dar extrem de emotionanta. „Anul 2011 spre 2012, noaptea dintre ani a insemnat si cererea in casatorie. La 23:30 am cantat la restaurant si dupa cantare, am ajuns la masina noastra, unde Sergiu m-a cerut in casatorie”, povesteste interpreta despre cel mai deosebit eveniment din relatia cu Sergiu si, totodata, afirma ca acesta se pricepe foarte bine sa organizeze surprize, el fiind si cel mai romantic in cuplu.

Peste 50 de ani, Irina viseaza sa se bucure de nepoti. Interpreta se vede tarinda intr-o casuta pe malul marii, impreuna cu Sergiu, servind ceai cu papanasi gatiti chiar de sotul ei, pentru ca acesta se pricepe cel mai bine la gatit, conform spuselor Irinei: „Sotul gateste mai des. Lui ii place sa gateasca si ii reuseste. Uneori gatesc si eu, atunci aleg sa fac ceva mai deosebit, prentru ca bucatele trebuie sa fie originale.

Chiar daca fiecare cuplu este individual, valorile se transmit din generatie in generatie. Intrebata ce au preluat din relatia parintilor lor, Irina a spus ca cel mai bun exemplu este o relatie longeviva, iar parintii ei sunt deja de 25 de ani impreuna: „Tata este intelept, mama este foarte pozitiva, iar in familia sotului... parintii lui au impreuna 45 de ani. Cred ca acesta e cel mai important lucru, cand oamenii sunt atat de mult timp impreuna.

Se iubesc atat de mult, incat se cearta doar atunci cand nu se inteleg din punct de vedere muzical: „Ne certam foarte rar si din cauza lucrului nostru, cand mie nu-mi place ceva din piesa.. Chestii legate de lucru, dar din cauza relatiilor personale, nu ne certam”, spune cu sinceritate Irina.

Artista spune ca nu i-ar ierta niciodata lui Sergiu tradarea, iar momentele in doi prefera sa le petreaca privind un film sau luand cina la restaurant. Ideale sunt momentele in care pleaca impreuna in Odesa si profita de timpul dedicat lor.

La inceputul relatiei, Sergiu era foarte gelos, dar acum este sotul meu si nu mai suntem gelosi” - spune Irina despre increderea in relatia lor. Mai mult, de cand au aparut copiii, acestia formeaza o echipa si mai buna, in care se ajuta si construiesc totul pentru o familie fericita: „Avem incredere unul in altul si copii sunt ca o minune. Ei sunt sensul vietii.

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie