16.04.2021
De la chelner la superstar: cum a ajuns Ivan Urgant la succesul de azi. Este uimitor, dar indiferent ce face, toate ii reusesc

La data de 16 aprilie, prezentatorul rus, Ivan Urgant, isi sarbatoreste ziua de nastere. Se spune ca este imposibil sa multumesti pe toata lumea, insa cu toate acestea, Urgant se pare ca reuseste sa o faca. Pe de alta parte, de ce sa nu-l iubesti? Un familist exemplar, un om muncitor, un barbat atragator, cu un simt al umorului deosebit.

Citeste si :  Ivan Urgant a facut o declaratie imprevizibila! „Конец связи.”

Astazi, prezentatorul TV a implinit 43 de ani. Ivan si-a dedicat jumatate din viata televiziunii si telespectatorilor.

S-ar parea ca este intotdeauna la vedere, in timp ce niciunul dintre noi nu poate spune cu siguranta ce se ascunde in spatele acestei masti a unui om sarcastic. Sau poate ca nu este o masca?

„El nu este glumet, aceasta este meseria lui - este un prezentator TV profesionist. Nu-si scoate masca. Masca este o calitate interna, nu una externa. Asa este in viata, are un astfel de mod de gandire, evalueaza evenimentele si oamenii in acest fel, de aceea vorbeste asa. Daca vrei sa fii considerat o persoana care are simtul umorului, spune adevarul. Asa face el ”, asa si-a descris Andrei Urgant fiul.

De-a lungul anilor, showmanul nu a acordat atat de multe interviuri si, probabil, in niciunul dintre ele nu s-a exteriorizat pe deplin.

Ivan foloseste cu pricepere abilitatea de a vorbi mult, insa nu spune nimic in esenta. Si nu pentru ca nu are nimic de spus, ci pentru ca prezentatorul isi percepe popularitatea ca un efect secundar si nu vrea sa se joace dupa regulile sale. Ivan isi protejeaza viata personala, lasand doar ocazional publicul sa ajunga in culise ...

Citeste si :  Cat de frumoasa poate fi! Fotografiile rare ale celebrului prezentator rus, Ivan Urgant, impreuna cu fiica sa, care a implinit 20 de ani

Ivan Urgant s-a nascut pe 16 aprilie 1978 intr-o familie de actori celebri. Bunica sa, Nina Urgant, este o actrita de teatru si cinema in URSS, bunicul Lev Milinder a fost actor al teatrului de comedie. Parintii lui Ivan, Valeria Kiseleva si Andrei Urgant, sunt, de asemenea, ambii actori.

Tatal si mama lui Urgant Jr. au divortat cand avea doar un an. Micutul Vanya a ramas cu mama sa si si-a petrecut toata copilaria in culise la teatru. Desigur, acest lucru nu a putut decat sa-si lase amprenta, iar tipul a decis sa continue dinastia actorilor.

In cele cateva interviuri ale sale, Ivan a subliniat ca a crescut ca un copil obisnuit, nu a avut multi bani si, prin urmare, din copilarie, a incercat sa-i castige (la varsta de noua ani a primit primul sau loc de munca). Acelasi factor a devenit motivul pentru care relatia lui Urgant cu teatrul nu a functionat: era platit prea putin acolo, iar actorul a decis sa activeze (cu un venit decent) in alta parte.

Abia dupa ce a ajuns la maturitate, Ivan a decis ca este pregatit pentru casatorie. In 1996, Urgant s-a casatorit cu Karina Avdeeva, studenta a Universitatii de Cultura din Sankt Petersburg.

„Nu am aprobat aceasta casatorie, deoarece Karina era mult mai in varsta decat Vanya”, si-a amintit tatal prezentatorului TV intr-un interviu. Casatoria tinerilor nu a durat nici macar un an. Urgant si-a dat seama repede ca parintii lui aveau dreptate si a urmat divortul.

Dupa despartirea de prima sa sotie, Ivan s-a concentrat asupra carierei sale. In acel moment, tanarul a decis ca cluburile de noapte erau o buna posibilitate de a castiga bani. Urgant a lucrat in mai multe simultan: in unele a lucrat ca ospatar, in altele - ca prezentator, dar si ca interpret, unde canta piese in spaniola.

In 1999, norocul i-a zambit lui Ivan si a inceput sa lucreze part-time la posturile de radio din Sankt-Petersburg. Cariera sa in televiziune a inceput imediat: fiind un tip carismatic a fost invitat sa prezinte emisiunea „Петербургский курьер”. In cele din urma, Urgant Jr. a ajuns la Moscova.

Ivan a fost invitat la „Русское радио” si „Hit-FM”, iar apoi Olga Shelest si Anton Komolov i-au oferit o cooperare in cadrul emisiunii matinale la MTV Rusia.

In ciuda succesului si a cererii, Urgant considera ca acea perioada a fost dificila in viata sa. „Во времена работы на MTV я садился в воскресенье на дневной поезд в Санкт-Петербурге, чтобы вечером быть в Москве. Ночевал у своего приятеля. К семи утра я приезжал в студию, вел программу «Бодрое утро» и в девять утра, когда у всех нормальных людей активная жизнь только начинается, уже освобождался. До 12 часов я шлялся по Москве в поисках недорогой еды, после чего садился на поезд и ехал домой, чтобы вечером выйти в эфир на радио. И билеты я оплачивал сам. В месяц на все эти железнодорожные операции уходило 400 долларов. Зарплата моя на канале MTV составляла 400 долларов. Так что я выходил ровно в ноль. Правда, за время, проведенное в пути, я перечитал большое количество прекрасной литературы” (Cand lucram la MTV, am luat duminica trenul de dupa-amiaza la Sankt Petersburg pentru a fi la Moscova seara. Am petrecut noaptea cu prietenul meu. Pana la sapte dimineata am ajuns la studio, am gazduit programul „Buna dimineata”, iar la noua dimineata, cand toti oamenii normali tocmai incepusera o viata activa, eram deja liber. Pana la ora 12 am ratacit in jurul Moscovei in cautare de mancare ieftina, dupa care am urcat in tren si m-am dus acasa pentru a iesi in aer seara la radio. Si am platit eu singur biletele. Toate aceste operatiuni feroviare costa 400 de dolari pe luna. Salariul meu pe MTV era de 400 de dolari. Asa ca am iesit exact la zero. Adevarat, in timpul petrecut pe drum, am recitit o cantitate mare de literatura excelenta), - a spus prezentatorul TV intr-un interviu.

Desi munca la MTV nu i-a oferit bunastare financiara, aceasta i-a oferit lui Ivan mult mai mult - popularitate. In 2005, Urgant a fost invitat sa prezinte emisiunea Народный артист de pe postul de televiziune din Rusia, insa Первый канал a devenit a doua casa pentru prezentatorul TV. Acolo, Ivan si-a putut realiza intregul potential. „Прожекторперисхилтон”, „Большая разница”, „Смак”, „Большая премьера”,  „Цирк со звездами”, „Вечерний Ургант”. Numarul emisiunilor pe care le-a prezentat Ivan si continua sa le prezinte de 15 ani este interminabil.

Astazi, Ivan este ca un fenomen unic televiziunea ruseasca. El are un simt al umorului minunat, apare in emisie directa aproape in fiecare zi, iar telespectatorii nu se plictisesc.

In plus, Ivan este cunoscut si ca un actor minunat. Cel mai faimos proiect cu participarea sa este comedia „Елки”.

In copilarie, Urgant a mers la o scoala de muzica. La maturitate, toate acestea au dus la o lucrare solo sub pseudonimul Grisha Urgant.

Este uimitor: indiferent de ceea ce intreprinde aceasta persoana, el reuseste in toate!

„Imi iubesc foarte mult meseria. Si o iubesc nu pentru ca ma recunosc pe strazi, ci pentru ca o iubesc cu adevarat. Si, desigur, mi-e teama sa-mi imaginez ca va veni momentul in care nu voi avea o astfel de slujba. Dar alung aceste ganduri de la mine cu un fan alcoolic”,  ca intotdeauna, Ivan isi impartaseste gandurile cu ironie.

Ivan Urgant, in varsta de 43 de ani, este nu doar un actor, prezentator TV si showman, dar si un familist convins. El impreuna cu sotia lui, Natalia, cresc patru copii: doua fete ale cuplului – Valeria si Nina, dar si pe Erica si Niko, fiica si fiul din prima casnicie a Nataliei.

Citeste si :  Un celebru model de la noi, alaturi de Ivan Urgant! Cine e frumoasa moldoveanca

Surse foto/video: Instagram, Youtube

Articole din aceeasi categorie