23.12.2019
De ce nu au devenit Paula Seling si sotul ei parinti pana acum? „Mie mi-e foarte greu sa vorbesc despre lucrurile astea extrem de personale”
De aproape 15 ani, artista Paula Seling (40 de ani) este casatorita cu inginerul Radu Bucura, perechea cunoscandu-se inca din adolescenta.

De ce nu a devenit Paula Seling inca mama?

„Mie mi-e foarte greu sa vorbesc despre lucrurile astea extrem de personale, pentru ca o modalitate de a ne proteja si de a ne proteja relatia este sa nu vorbim despre noi. Partea cu copiii e de dorit. Daca nu s-a intamplat pana acum nu inseamna ca suntem defecti, ci ca pur si simplu nu s-a intamplat. Acum, cand va vrea Dumnezeu si vom fi pregatiti, atunci va fi”, a spus Paula Seling, in urma cu ceva timp, la Antena Stars.

Cum a fost Paula Seling cucerita de partenerul ei de viata?

„Radu este omul care m-a facut sa fac autostopul de la Predeal la Brasov in urma cu 19 ani. Cel care m-a facut sa-i fac poze pe ascuns, la Navodari, in 1995, fara sa il cunosc. Sa ma apropii de el, fara sa mai conteze timiditatea mea, si sa-i spun de ce imi place de el. A fost cel care, dupa noua ani m-a sunat si caruia, la o saptamana jumatate de la telefonul respectiv, ii spuneam „DA”. El este omul bun la toate, nu se da inapoi de la nimic”, a spus artista.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie