13.07.2022
David Beckham - ingrijorat de viitorul familiei sale: „Am simtit ca ea devenea din ce in ce mai amenintatoare”

Sharon Bell, femeia care de multa vreme il urmareste pe David Beckham, asa si nu il poate lasa in pace pe fostul fotbalist si pe familia lui. 

Recent, Sharon a fost retinuta de catre politie din cauza ca trimetea insistent „mesaje de dragoste” lui David Beckham, in varsta de 47 de ani, facandu-l sa-si faca griji de viitorul familiei sale in acest fel.

„M-a facut sa imi fac griji, pentru ca nu stiam ce poate sa mai faca ea”, a spus el in plangerea sa. 

Judecatorul de district, Michael Snow a hotarat ca femeia este un pericol pentru Harper, Brooklyn, Romeo si Cruz, deoarece este „obsedata de familia lor”. In consecinta, Sharon a fost acuzata de persecutie, insa aceasta nu s-a prezentat fizic la instanta din cauza tulburarii sale psihice. Potrivit Daily Mail, femeia era prezenta online.

Nepoata Sofiei Rotaru - o adevarata fashionista! Daca vrei sa arati stilat in aceasta vara, inspira-te din tinutele pe care le poarta tanarul model - FOTO

In luna iulie a anului trecut Bell a trimis o scrisoare la adresa casei lui Beckham din Oxfordshire. In scrisoare ea a mentionat ca o sa mearga la el peste cateva zile. Femeia si-a marturisit dragostea fata de fostul fotbalist. „Am adresa voastra de la o agentie de detectivi. Sper ca nu sunteti impotriva. Am sentimente pentru tine, David. Victoria imi este datoare cu o suma mare de bani, David, deoarece ea timp de multi ani fura bani din contul meu, ceea ce este foarte neplacut”, a scris Sharon. 

Eminem revine! Artistul a anuntat ca va lansa in curand un nou album

„Am simtit ca ea devenea din ce in ce mai emotionanta si mai amenintatoare fata de mine si fata de familia mea si asta m-a facut sa ma ingrijorez. Scrisorile ei deveneau din ce in ce mai amenintatoare si inca ea stia unde eu traiesc”, a mentionat David.

Articole din aceeasi categorie