14.05.2024
David Beckham, declarații rare despre căsnicia cu Victoria: „Nu știu cum am trecut prin cei 27 de ani, suntem foarte norocoși!”

David Beckham, fostul fotbalist în vârstă de 49 de ani, a vorbit despre viața lui personală, dezvăluind că el și soția sa, Victoria, s-au întrebat cum au reușit să rămână împreună de-a lungul anilor, ținând cont de evenimentele prin care au trecut.

În cadrul unui interviu, fotbalistul a mărturisit că el și soția lui s-au emoționat când au urmărit seria documentar despre viața lor. Totodată, el a subliniat că, în ciuda „urcușurilor și coborâșurilor” din viața lui, ei sunt recunoscători că sunt fericiți împreună, mai ales că în luna iulie vor sărbători nunta de argint, adică împlinirea a 25 de ani de la eveniment.

David și Victoria Beckham / Getty Images

„Acesta este unul dintre lucrurile la care, probabil, amândoi, eu și Victoria, ne emoționăm. După ce am văzut documentarul, ne-am uitat unul la celălalt și am spus: „Nu știu cum am trecut prin ultimii 27 de ani, dar am făcut-o și avem o familie minunată, o afacere grozavă și suntem fericiți”. Evident, când ești cu cineva de atâția ani, treci prin obstacole, prin suișuri și coborâșuri, dar la finalul zilei știm că suntem norocoși pentru că ne-am avut unul pe celălalt în acele momente”, a spus Beckham.

„Știți foarte bine, ea a fost membră a trupei Spice Girl, eu am jucat la Manchester United și, în ciuda momentelor dificile prin care am trecut, noi chiar ne-am avut unul pe celălalt și asta a fost cea mai bună parte. Aveam 21, respectiv 22 de ani când ne-am cunoscut. Ne-am căsătorit la 23, respectiv 24 de ani și am devenit părinți repede. Acest lucru a adăugat alte responsabilități. Dar sunt foarte fericit. Sunt fericit pentru că sunt norocos să am cariera pe care am avut-o, că am jucat pentru echipele respective și pentru tot ce am experimentat. Sunt norocos că am întâlnit-o pe Victoria, pentru că mereu mi-am dorit să am copii de tânăr”, a mai dezvăluit Beckham, potrivit Daily Mail.

Articole din aceeasi categorie