29.05.2024
Daniela Costețchi a plecat în vacanță fără iubit! Care este motivul - FOTO/VIDEO

Daniela Costețchi s-a reîntors la Paris împreună cu prietenii ei, după 3 ani de la ultima sa vizită. Bloggerița a postat pe Instagram poze, dar a făcut și dezvăluiri în descrierea acestora. 

Daniela Costețchi nu ezită să povestească despre viața ei pe rețelele sociale, astfel, în descrierea unei postări pe Instagram, bloggerița povestește despre evoluția ei din 2021 (când a fost ultima dată în capitala Franței) și până în prezent: „Ultima dată am fost în Paris la sfârșitul anului 2021, decembrie. Daniela de acum e atât de diferită de cea de atunci, treceam atunci printr-un carusel emoțional, nu eram bine din niciun punct de vedere, dacă ar fi să-i transmit ceva, Danielei de atunci, i-aș spune așa: „Nu-ți fie frică, poți mai multe decât crezi””.

Internauții, curioși de ce nu a plecat împreună cu iubitul ei în vacanță, au luat-o la întrebări.

Svetlana Sainsus a zburat la Londra! Care este motivul, dar și ce surpriză a așteptat-o acolo - FOTO/VIDEO

„De ce George nu e cu mine? Am luat bilete în 4, dar am ajuns în 3. George e ultimul an la master și are examene. El a calculat că e în weekend vacanța asta, dar de fapt e în timpul săptămânii”, spune influencera într-un InstaStory.

Daniela, împreună cu prietenii ei s-au grăbit să facă poze în cele mai frumoase locuri ale orașului, în diferite ținute, una mai îndrăzneață ca alta.

„Am fost atât de harnice! Ne-am schimbat acolo, în mijlocul străzii, am făcut acolo video, poze”, menționeză Daniela într-un alt Story.

Irinel Columbeanu a discutat cu Monica Gabor înainte ca fiica lor să vină în România! Cum a decurs conversația celor doi: „Se bucură din suflet”

Daniela Costețchi este o bloggeriță din Republica Moldova care a devenit populară pe rețelele de socializare datorită poeziilor sale. Ea este mama unei fetițe pe nume Leila.

Articole din aceeasi categorie