27.03.2024
Daniela Andreev - emotionata pana la lacrimi in direct de catre Anisoara Loghin: „Acum trebuie sa iti dau un pic de timp ca sa-ti revii, da?” - VIDEO

Prezentatoarea stirilor PRO TV, Daniela Andreev a fost de-a dreptul emotionata ieri, in direct, in timpul unei discutii cu gazda serilor perfecte, Anisoara Loghin.

„Buna seara, Daniela, buna seara tuturor. Daniela, nu mi-ai spus ceva foarte important ieri”, a mentionat Anisoara Loghin. „Stiu ca ai pregatit tu ceva, pentru ca nu degeaba ai trimis-o tu pe Victoria sus, aici, langa mine, ca sa ma filmeze. N-am uitat nimic sa-ti spun ieri”, a explicat Daniela Andreev.

In timpul discutiei, prezentatoarea emisiunii O Seara Perfecta l-a felicitat pe bunicul Danielei, care si-a sarbatorit de curand ziua de nastere: „N-ai uitat nimic sa imi spui? Atunci o sa-ti zic eu si o sa zic asa. La multi ani cu intarziere pentru dedutul”.

„Multumesc Anisoara. Ii spun si eu pe aceasta cale bunicului meu: „La multi ani”. El ne urmareste in fiecare seara, nu scapa niciun jurnal. Public si oficial pot sa ii repet ce i-am spus si ieri. Il iubesc foarte mult si ii multumesc pentru ca mi-a fost ca un tata si il vreau sanatos langa mine multi, multi ani. Nu ma emotiona ca mai am stiri”, a mentionat Andreev.

Totodata, la intrebarea: „Acum trebuie sa iti dau un pic de timp ca sa-ti revii, da?”, prezentatoarea stirilor PRO TV, a raspuns: „Da, da, sigur, te rog. Ia-ti vreo jumatate de ora sa ne spui ce ai la O Seara Perfecta ca eu sa pot sa fac niste exercitii de respiratie. Eu iti dau toata emisia mai departe”.

Sarbatoare in familia Danielei Andreev

Acum doua zile, bunicul Danielei Andreev si-a sarbatorit ziua de nastere. Cu aceasta ocazie, prezentatoarea l-a felicitat pe acesta in mediul online prin intermediul unei postari emotionante.

Articole din aceeasi categorie