12.05.2024
Dan Ionița a devenit tătic pentru a doua oară. Primele imagini cu nou-născutul, dar și ce prenume a ales împreună cu iubita lui: „Suntem în culmea fericirii” - FOTO/VIDEO

Dan Ionița este în culmea fericirii după ce iubita lui a adus pe lume un băiețel perfect sănătos la data de 11 mai 2024.

„Suntem în culmea fericirii! Cristina a născut un băițel perfect sănătos de 3,7 kilograme. Vă mulțumim pentru mesajele frumoase! Vă iubim”, a menționat Ionița în descrierea primei fotografii în care apare alături de nou-născut.

De asemenea, Ionița a dezvăluit și care este prenumele pe care l-a ales împreună cu Cristina pentru bebeluș. Cei doi părinți au optat pentru - Ștefan.

Elveția este marea câștigătoare a concursului Eurovision Song Contest 2024. Vezi prestația - VIDEO

 

„Să fiți sănătoși”, „Felicitări. Să fie sănătos, vouă putere și soției restabilire ușoară”, „Woow, felicitările noastre. Multă sănătate, voie bună și nopți liniștite. Bravo”, „Felicitări, multa răbdare și cresteți sănătoși”, sunt câteva dintre mesajele internauților.

Sunt plini de viață și extrem de talentați! Copiii de la „Cor cu Dor” au făcut show pe scena de la Românii au talent: „Numărul vostru a fost o doză de energie” - VIDEO

Dan Ionița este un om de afaceri și blogger din Republica Moldova ce deține o comunitate de peste 360 de mii de abonați. Acesta are un baiețel din fosta relație pe nume Artur. In luna septembrie a anului 2023, Ionița a anunțat ca el și iubita lui, Cristina vor deveni părinți.

Articole din aceeasi categorie