16.05.2024
Dan Ionița a devenit tătic pentru a doua oară! Află cum se descurcă cu bebelușul, dar și dacă a asistat bloggerul la naștere - VIDEO

De Ziua Internaţională a Familiei, Dan Ioniţă ne prezintă noul membru al familiei sale. Acum câteva zile, iubita sa a adus pe lume un băieţel, iar vloggerul a devenit tătic pentru a doua oară. Alături de întreaga familie a fost și Iulia Deliu, ce au dezvăluit cei doi părinți?

Fericire mare în familia lui Dan Ioniță, cu doi băieți în casă, bloggerul a dezvăluit: „Am o stare și niște emoții de nedescris, cei care nu au fost tată niciodată încercați să vedeți senzațiile tari. Sunt mândru și chiar îi spuenam și Cristinei că eu deja mă simt altfel, sunt doar cu zâmbetul pe buze”.

„Eu am născut pe calea naturală, travaliu a durat șase ore, Dan a asistat doar atâta timp cât a fost dilatarea, iar în timpul nașterii i-am zis să plece din salon”,  a menționat Cristina, iubita bloggerului.

Ceea ce ține de prenumele bebelusului, Dan a menționat „Prenumele până la urmă l-am pus împreună, dar recunosc eu îmi doream numele Ștefan, Cristina avea și ea niște idei, dar eu nu am insistat. Cristina singură în ultimul moment mi-a zis că dar tu știi până acum ai tot vorbit în mediul online de numele ăsta că m-am obișnuit și eu deja. I-am pus acest prenume deoarece este un nume puternic și eu cred că acest băiat char a meritat acest nume puternic fiindcă noi știm prin ce a trecut și erau riscuri ca să nu mai fie”, a concluzionat Dan.

Dan Ionița este un om de afaceri și blogger din Republica Moldova ce deține o comunitate de peste 360 de mii de abonați. Acesta are un baiețel din fosta relație pe nume Artur. In luna septembrie a anului 2023, Ionița a anunțat ca el și iubita lui, Cristina vor deveni părinți.

Articole din aceeasi categorie