25.07.2024
Cynthia Elisoa, dezvăluiri despre experiența sa la „Vocea României”: „Dacă eu, provenind din ghetoul Madagascarului, am reușit, atunci...” - FOTO

În urmă cu un an, Cynthia Elisoa a participat la „Vocea României”, unde a întors două scaune. Acum moldoveanca din Madagascar a povestit ce i-a adus această experiență, dar și cât de mult i s-a schimbat viața.

La un an distanță, Cynthia Elisoa a scris un mesaj despre experiența pe care a trăit-o la „Vocea României”: „Iată că acum un an am întors două scaune la „Vocea României”. Și viața mea a luat o întorsătură de 180 de grade. Eu m-am născut și am crescut în Andohatapenaka, unul dintre cele mai sărace cartiere din capitala Madagascarului. Dat fiind că Madagascar se numără printre cele mai sărace țări ale lumii, menționez mereu că am crescut în sărăcie extremă. Sărăcie PRO MAX”.

Câți bani urmează să primească Celine Dion pentru interpretarea de la JO 2024. Cântăreața nu a mai urcat pe scenă din martie 2020

Cynthia a dezvăluit că viața ei în Madagascar nu a fost atât de ușoară cum poate părea dintr-o parte: „Acum pot privi în urmă și râde, dar drumul parcurs nu a fost deloc ușor. În fiecare zi am întâlnit provocări într-un mediu caracterizat de violență și mizerie. Aveam vecini hoți și chiar prostituate. Nu este o glumă, din păcate. Era atât de periculos încât nu aveam voie să ne jucăm afară cu ceilalți copii. Așa că petreceam timpul jucându-ne de-a rolurile acasă”.

Cum să te speli corect pe față – pași simpli pentru un ten frumos și sănătos

Deși nu are studii în domeniul muzicii, Cynthia a reușit să întoarcă două scaune la „Vocea României”: „Nu am avut niciodată ocazia să frecventez o școală de artă, nici să cânt profesional. Educația mea artistică a constat în spectacolele pe care le organizam acasă cu surorile mele. Admit că viața mea pare a fi un clișeu perfect pentru o poveste de succes”.

Top 5 sfaturi pentru a face față zilelor toride de vară

De asemenea, Cynthia a ajuns la o concluzie pe care a împărtășit-o cu urmăritorii săi:„De mică am visat la măreție, la frumusețe și la faptul de a-mi face auzită vocea. Și exact asta mi-a oferit „Vocea României”. Mi-a dat voce. Astăzi doresc să folosesc această voce pentru a le transmite tuturor copiilor că totul este posibil. Dacă eu, provenind din ghetoul Madagascarului, am reușit să cresc, să mă educ, să fiu politicoasă, atunci acest lucru este posibil. Dacă eu, fiind copil bătut, traumatizat și cu multe alte probleme, am reușit să cresc cu atâta iubire pentru lume, atunci orice este posibil”.

În ce domeniu ar fi activat Iuliana Maranciuc dacă nu ar fi ales jurnalismul: „Fac studii acum, masteratul în...” - VIDEO

Cynthia Elisoa s-a născut în Madagascar, dar la vârsta maturității a cunoscut un moldovean de care s-a îndrăgostit și a decis să se stabilească în Republica Moldova. Tânăra a devenit cunoscută după ce a participat la „Vocea României”.

SURSĂ FOTO: FACEBOOK

Articole din aceeasi categorie