23.02.2021
"Cuvintele palesc in fata talentului tau!". Oskar Mauricio, acrobatul numit ”Zeul nisipului”, a fost la inaltime pe scena talentelor si a oferit un show pe cinste - VIDEO

Oskar a crescut in Columbia si a descoperit arta miscarii scenice prin intermediul unor proiecte sociale. A fost inspirat de niste prieteni care faceau arta stradala.

De-a lungul anilor, a fost foarte focusat pe a-si descoperi propriul stil si propria identitate artistica. Nu vede abilitatea sa ca fiind neaparat un talent, ci mai mult o forma de a se exprima si de a arata lumii cine este el cu adevarat. Spune ca ceea ce face el necesita multa dedicare si, totodata, rabdare.

Nu are idoli, dar admira munca, perseveranta si consecventa artistilor care reusesc sa-si faca cunoscut numele. Este inspirat de alti artisti si se simte norocos ca este inconjurat de oameni creativi si cu simt artistic.

Nu se vede neaparat castigand acest show, dar spune ca ar folosi banii pentru a-si asigura un trai linistit. A trai si a supravietui, este in opinia sa, un talent in sine.

Articole din aceeasi categorie