20.11.2020
Cunoscuta actrita Elena Yacovleva si fiul sau - victimele criticilor din cauza tatuajelor

Actrita din Rusia, Elena Yakovleva, cunoscuta pentru rolurile in filme precum „Любопытная Варвара”, „Каменская”, „Интердевочка” si altele, are un fiu, pe nume Denis, care e pasionat de tatuaje si le are pe aproape toata suprafata corpului.

Citeste si :  Adolescentul rebel s-a transformat intr-un tanar excentric. Ce face Danu Boian de 10 ani la Moscova? „La inceput mi-a fost foarte greu”

Elena Yakovleva a impartasit o fotografie de arhiva cu fiul ei Denis. Poza a fost facuta inainte ca tanarul sa fie interesat de tatuaje.

„Cu fiul meu acum cativa ani”, a scris actrita sub fotografie.

Actrita primeste numeroase comentarii negative din partea internautilor si a spus ca fiul ei nu este multumit de unele dintre tatuajele sale. Tanarul intentioneaza sa scape de unele dintre ele, dar acesta este un proces destul de lung, dureros si costisitor.

„A incercat, a ajuns la final si s-a linistit, ceea ce este complet in natura lui. Tata il intreaba acum: „Regreti ce ai facut?” la care Denis raspunde: „Da, imi pare rau”. Si, probabil, el isi doreste sa indeparteze tatuajele. Dar a arde un tatuaj este de o mie de ori mai dureros decat sa-l faci ”, isi aminteste actrita.

Cand a castigat primii bani, Denis a decis sa-si faca un tatuaj in memoria iubitului sau caine. Cu timpul, tatuajele au devenit o pasiune, fiind inspirat de acest proces.

Yakovleva recunoaste ca, pana la un anumit moment, ea a sustinut dorinta fiului ei de a se distinge din multime. In semn de solidaritate, artista si-a facut un tatuaj pe spate. Cu toate acestea, hobby-ul fiului a scapat de sub control.

Elena Yakovleva este o actrita rusa de teatru si film, principala „intergirl” a cinematografiei sovietice si principalul detectiv feminin al televiziunii moderne. Ea a primit titlurile de artist onorat al Rusiei, artist al poporului din Rusia, precum si Ordinul de onoare. Pe langa cinematografie, Elena joaca si in teatre. Ea este o actrita de mult timp in Teatrul Sovremennik din Moscova.

Citeste si :  Lectie de viata de la Calin Vieru. „Alcoolul, fumatul, petrecerile, cluburile de noapte pana la 5 dimineata sunt cu anumite reactii si in consecinta avem un declin mental, o dementa vasculara, vatamarea celulei nervoase”

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie