29.07.2020
Cum si unde se odihnesc bloggeritele si vedetele de la noi in aceasta vara. Iata cate dintre ele au ales Grecia

Chiar daca pandemia inca persista, iar oamenii sunt ingrijorati sa calatoreasca, unii si-au adunat tot curajul si au decis sa mearga totusi in vacanta. Printre norocoasele care isi bronzeaza acum tenul pe plajele nisipoase se numara bloggeritele: Ana-Irina Petrea, Marinela Bezer, interpreta Natalia Gordienko, dar si multe alte staruri de la noi.

Citeste si :  O vacanta de vis! Iata in ce tara se relaxeaza bloggerita Ana-Irina Petrea si familia sa

Iti propunem sa te relaxezi si sa admiri frumusetea din Grecia, Portugalia sau Turcia, redata prin paginile de Instagram ale vedetelor indragite din Republica Moldova. 

1. Incepem cu beauty bloggerita, Diana Curmei, care isi petrece aceste zile pe plaja scaldata de oceanul Atlanic, situata in regiunea Algarve, Portugalia. 

2. Calatorim intr-o alta tara la fel de frumoasa impreuna cu influencerul Marinela Bezer. Aceasta se afla cu iubitul si familia sa in Grecia, mai exact, pe insula Zakynthos, cunoscuta pentru nisipul alb si apa turcoaz.

3. Ramanem tot in Grecia, pentru ca aici traieste niste momente deosebite si familia bloggeritei Ana-Irina Petrea. Cei patru membri planifica sa viziteze mai multe locuri frumoase din acest stat, asa ca iti aratam doar unul - plaja Porto Katsiki, al carui nisip este udat de valurile marii Ionice.

4. Si Doina Ciobanu se afla pe meleagurile elene, doar ca pe insula Hydra. Influencerul se scalda in apa albastra a marii Egee. 

5. Pe insula Mykonos, Grecia, savureaza linistea si vacanta stilista Beatrice Gutu.

6. Acum zburam imaginar mai spre vest si ajungem in Turcia, acolo unde se scalda intr-o mare la fel de albastra artista Natalia Gordienko si baietelul ei - Cristian.

7. Si vloggerita Katy Black impreuna cu familia sa se afla in Turcia. Cei trei (in curand patru) se bronzeaza pe plaja din Antalya.

8. De asemenea, in Antalya se afla si Miss Moldova 2017, Ana Badaneu, impreuna cu iubitul sau.

9. Indragita cantareata, Natalia Barbu, se relaxeaza pe o plaja mai putin exotica, dar la fel de frumoasa - cea din Constanta. 

10. Fashion-bloggerita Daniela Culev se afla impreuna cu cei dragi intr-o vacanta in Italia. Cuplul a calatorit prin mai multe destinatii din aceasta tara, iar acum se odihnesc in regiunea Candeli.

Speram ca ai calatorit cu noi, macar imaginar, prin mai multe tari in care au ales sa se relaxeze vedetele noastre. Tu unde ti-ai dori sa mergi in aceasta vara?

Citeste si :  Top 10 cele mai spectaculoase plaje din lume. A noua este foarte deosebita!

Sursa foto: Instagram.com

 

 

Articole din aceeasi categorie