22.02.2021
Cum poti combina produsele din frigider, pentru a obtine cel mai gustos si apetisant buchet? Daniela Cheltuitor: „Se fac cu de toate si dulciuri, produse de mare, ciocolate, absolut de toate”

Cascaval, salam, verdeata si multe legume proaspete. Nu e reteta unei salate, ci ingredientele pentru un buchet - unul numai bun de mancat. Cea care a pregatit un asemenea deliciu este Daniela Cheltuitor, iar in cele ce urmeaza vei afla cum se combina produsele din frigider, pentru a obtine cel mai gustos si mai apetisant buchet. 

Citeste si :  Copilarie in bucatarie! Cine s-a trezit cu numele schimbat, cine "a calcat prin strachini" si ce bunatati s-au pregatit de aceasta data la Gusturile Se Discuta - VIDEO

Un buchet comestibil poate fi facut din cele mai diferite ingrediente. Totul tine doar de preferinte.

Daniela CHELTUITOR, influencer: „Produsele se aleg in dependenta de dorinta clientului, este cineva care prefera mai mult salamurile, cascavalul, cineva pestele. Buchetele se fac cu de toate si dulciuri, produse de mare, ciocolate, absolut de toate”

Cu putina imaginatie, buchetele delicioase sunt la indemana oricui. Iar pentru a obtine forma dorita, se folosesc cateva accesorii speciale. 

Daniela CHELTUITOR, influencer: „Mai intai de toate eu incep cu bautura ca este mai grea si imi este mai comod sa fac aranjamentul la buchet prin parti”

Si pentru a incununa opera, Daniela apeleaza la cele mai simple trucuri.

Intre timp, un buchet comestibil poate fi cadoul perfect pentru barbatii din generatiile mai vechi, pentru care ziua de 23 februarie e o zi speciala.

Citeste si :  Barbara Brylska a vorbit despre sentimentele sale, dupa moartea lui Andrei Myagkov. „Nu am puterea sa vorbesc. Plang”

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie