01.04.2021
Cum mulge Gabriel Nebunu vaca, nu o mulge nimeni. Urmareste reportajul de colectie si primeste o doza enorma de buna dispozitie - VIDEO

Si daca tot e Ziua Pacalelor, am rascolit prin arhiva si am gasit un reportaj de la O Seara Perfecta in care Gabriel Nebunu, Mihaela Tabura impreuna cu reporterul PRO TV au schimbat microfoanele pe grijile de la sat si au mers sa mulga vaca. Vezi in videoul de mai jos cum s-au descurcat cei trei cu aceasta provocare:

Reporterul PRO TV: "Am venit in satul Butuceni sa cautam noi aventuri. Sa vedem cum se munceste la tara, cum se mulg vacile".

Gabriel NEBUNU, INTERPRET: "Sa facem mamaliga, sa-i cautam mire lui Mihaela".

Toti trei si-au ales cate o vaca, ba chiar le-au dat si nume: Florica Nebunica, Tiganca si Zinca. "Eu mi-o iau pe cea tarcata, ces mai curata", a zis Gabriel.

Ai agatat martisoarele de pomi, sau ai uitat? Afla despre aceasta traditie de la interpreta Mihaela Tabura: "Nu se poate de aruncat in nici un caz, aduce ghinion, necaz, pierderi, nu te mariti" - VIDEO

Interpretul a incercat sa faca si un selfie cu vaca, insa ea nu era tare prietenoasa cu el, i-a pus si palarie pe cap, insa in zadar, ea tot fugea de el. Fetele s-au descurcat mai bine. 

E nebunatica, vesela si carismatica, dar poate fi si sufletista. Cum e Dianna Rotaru in familie? Mama vedetei spune adevarul: „Dati-mi voie sa va spun un secret pe care il stiu doar eu ca mama” - VIDEO

Dupa ce au facut cunostinta cu vacile, a urmat cel mai important pas: mulsul lor: "Eu prima data mulg vaca, asa ca sa-mi dati crezare", a spus tanarul.

Articole din aceeasi categorie