21.11.2020
Cum i s-a schimbat viata Anastasiei Knyazeva, dupa ce a fost numita cea mai frumoasa fetita din lume

Rusoaica Anastasia Knyazeva a devenit cunoscuta in lumea intreaga dupa ce, acum trei ani, o publicatie britanica a numit-o „cea mai frumoasa fetita din lume”. Pe atunci avea doar sase ani, iar agentiile de publicitate roiau in jurul ei ca albinele la miere. 

Gratie chipului angelic si a atitudinii mature pe care o transmite in fotografii, Anastasia a primit zeci de oferte de la branduri celebre de imbracaminte pentru copii. Fetita avea doar doi ani si jumatate cand s-a filmat in prima ei reclama TV. Adevarata popularitatea a venit insa la varsta de sase ani, cand a devenit imaginea brandului australian Mischka Aoki. 
 

Anastasia este o fetita nu doar frumoasa, dar si foarte talentata. Recent, frumoasa de 9 ani a castigat cel mai prestigios premiu acordat pentru succese obtinute in televiziune- „TEFI-KIDS” 2020. Din 2018, Anastasia este prezentatoarea unei emisiuni pentru copii, la un post de televiziune rusesc.

Popularitatea nu a speriat-o pe Anastasia. Ea se comporta in continuare ca un copil obisnuit: ii place sa-si petreaca timpul cu prietenii, dar si cu animalul ei preferat de companie, motanul Grisa. Adesea, mama ii face poze cu felina din rasa Maine Coon, care in curand va fi mai mare decat stapana lui. 

Citeste si :  Cleopatra Stratan si Edward Sanda au stabilit deja data nuntii! Afla cand va avea loc evenimentul

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie