16.10.2020
Cum i-au luat apararea fanii dupa ce premierul Finlandei, Sanna Mirella Marin, a pozat fara sutien

O fotografie cu premierul Finlandei, Sanna Mirella Marin, purtand un sacou decoltat, care lasa sa se vada lipsa sutienului, a facut recent valva pe internet. 

Premierul Finlandei a pozat pentru o revista de moda, Trendi, purtand un blazer negru, cu decolteu adanc. Postarea imaginii pe Instagram a atras rapid comentarii critice din partea utilizatorilor de social media, oamenii considerand ipostaza nepotrivita pentru cineva in pozitia Sannei.

Cu toate acestea, multi altii - atat barbati cat si femei - au venit in apararea acesteia si au postat fotografii similare in care erau imbracati si pozat la fel ca premierul. La scurt timp, a aparut si hashtag-ul  #imwithsanna , creand o mica miscare care a ajuns la 600 de postari, cu oameni obisnuiti si celebritati purtand outfit-uri similare.

In plina controversa, au aparut inclusiv imagini complet neortodoxe cu alti lideri ai Finlandei, inclusiv cu presedintele Urho Kekkonen sau Carl Gustaf Mannerheim, care calarea, complet gol, un cal. 

Sanna Mirella Marin, in ciuda varstei, are deja o cariera politica bine conturata. Nascuta la 16 noiembrie 1985, este copilul unui cuplu de parinti de acelasi sex. A fost crescuta de o mama singura, care ulterior a intrat in relatie cu o femeie. Nu cunoaste familia tatalui ei biologic. Viitorul premier al Finlandei a povestit ca nu i-a fost usor, ca a suferit lipsuri materiale si ca adesea a fost stigmatizata de societate pentru ca provenea dintr-o astfel de familie. Sanna Marin are un copil cu partenerul ei, Markus Raikkonen.

Citeste si :  Madonna si-a infuriat fanii cu cea mai noua aparitie pe Instagram. „Asa vrei sa fii luata in serios?”

Sursa foto: Profimediaimages.ro

Articole din aceeasi categorie