20.09.2022
Cum explica Enrique Iglesias gestul considerat "revoltator" si imaginile devenite virale

Aflat inaintea unui concert in Las Vegas, Enrique Iglesias (47 de ani) a aparut intr-o ipostaza bizara, care a starnit multe polemici pe retelele sociale.

O admiratoare a urcat pe scena pentru a face o fotografie cu artistul, insa totul s-a incheiat cu mai multe saruturi pe buze si imbratisari tandre. Curios, chiar Enrique Iglesias a postat imaginile pe retelele sociale.

Presa din Spania scrie ca nu este primul gest de acest gen facut de artistul iberic. Criticat pe retelele sociale pentru ca a facut un gest "revoltator" si ca "nu si-a respectat sotia", Enrique Iglesias a facut un alt gest controversat in 2018. Atunci, la un concert din Durango, a atins-o pe fund pe Celia Chavez, cea care a cantat in deschiderea concertului sau.

Tot in 2018, a sarutat o alta fana, in timpul unui concert.

Enrique Iglesias si-a explicat gesturile: "Ma las dus de val!"

Celebrul artist a dezvaluit, intr-un interviu acordat revistei People, in 2010, ca se lasa purtat de val, atunci cand este pe scena.

"Devin emotionat atunci cand urc pe scena. Nu o fac tot timpul (despre a-si saruta fanii). Trebuie sa fiu intr-o dispozitie buna si sa am chef.", a declarat Enrique Iglesias.

Desi Anna Kournikova nu a facut nicio afirmatie in acest sens, presa din Spania scrie ca fosta jucatoare de tenis nu are nicio problema in acest sens, din moment ce stie ca este vorba despre rolul de cantaret al lui Enrique Iglesias, si nu despre sentimentele lui personale.

Anna Kournikova si Enrique Iglesias sunt casatoriti din 2007

Kourtney Kardashian, gravida pentru a patra oara? Detaliul care i-a intrigat pe fani

Anna Kournikova a implinit de curand 41 de ani. Fosta sportiva este intr-o relatie cu Enrique Iglesias din 2001 si are trei copii cu artistul spaniol.

Chiar daca nu a castigat niciun turneu la simplu, Kournikova a intrat in Top 10 WTA. Cu toate acestea, proba de dublu a fost specialitatea sa.

Rusoaica a fost lider mondial si a castigat 16 trofee, dintre care doua la Australian Open. Ajunsa la 41 de ani, Anna Kournikova si-a pastrat stralucirea care a facut-o una dintre cele mai frumoase femei din lume.

Retrasa din tenis in 2003 din cauza accidentarilor, Anna Kournikova locuieste acum alaturi de sotul sau si cei trei copii la Miami si, uneori participa la diferite meciuri de tenis caritabile. In plus, continua sa fie model si este ambasadorul unei organizatii de caritate.

Articole din aceeasi categorie