29.12.2019
Cum aratau vedetele din Moldova cu un deceniu in urma? Unele sunt de nerecunoscut
Timpul este grabit, iar persoanele publice incearca sa tina pasul cu el, dorind sa se pastreze la fel de tinere si frumoase ca inainte. Desi le vezi zilnic la televizor sau la diverse evenimente mondene, nu stiu daca iti mai aduci aminte cum erau ele cu 10 ani in urma.

Am rasfoit cu atentie arhivele personale ale vedetelor si am scos la iveala cele mai memorabile poze, care le trezesc amintiri frumoase atat lor, cat si fanilor sai.

Sorina Obreja

Stirista Sorina Obreja a postat anul trecut pe Instagram o poza din indepartatul 2009. Putem spune, cu siguranta, ca prezentatoarea nu s-a schimbat deloc, decat poate a devenit mai zambitoare, dar are si de ce: „Atunci viata mea era despre mine, acum viata mea e despre noi.”, spunea atunci Sorina, referindu-se la fiica si familia ei.

Katalina Rusu

Indragita interpreta a ramas la fel de cocheta si supla, doar ca deja s-a casatorit si este in asteptarea unui bebelus.

Kornelia Stefanet

Zambetul copilaresc si inocent, cartea de vizita a Korneliei Stefanet, este neschimbat chiar si dupa 10 ani, la fel si dragostea interpretei pentru muzica si viata.

Mariana Mihaila

Tanara mamica a pastrat aceeasi privire cuceritoare de-a lungul timpului, renuntand la culoarea inchisa a parului si la sprancenele subtiri, care pe atunci erau in voga.

Ionel Istrati

Timpul a trecut neobservabil pe langa artist, ramanand peste ani la fel de chipes si stilat.

Olga Manciu

Make-up artista, Olga Manciu, a aflat secretul tineretii si al starii de bine. Mama a trei baieti, aceasta reuseste sa arate mereu fresh si impecabil, la fel cum era si acum 10 ani.

Gloria Gorceag

Tanara mamica, Gloria Gorceag, si-a adus aminte, cu aceasta ocazie si de perioada show-ului televizat Fabrica de Staruri, care i-a marcat tineretea si a lansat-o in lumea showbizului.

Dianna Rotaru

A ramas la fel de sexy ca pe vremuri, renuntand la lungimea parului pe care o avea in trecut. Se observa ca stilul vestimentar a ramas acelasi, optand si in prezent pentru bijuterii masive si rochii din materiale stralucitoare.

Victoria Rosca

Actrita si vloggerita Victoria Rosca recunoaste ca si pentru ea acesti 10 ani au fost foarte productivi. „Atatea lucruri frumoase s-au intamplat in viata mea in acesti 10 ani. Multumesc universului pentru tot.”

Vitalie Advahov

Si Vitalie Advahov si-a adus aminte, cu drag, de perioada lui 2009, cand isi tinea baiatul in brate. Acum acesta este un adevarat flacau.

Katy Rain si fratele ei, Andrei Tostogan

Sunt de nedespartit chiar si peste 10 ani, unindu-i atat dragostea de frati, cat si cea pentru muzica.

Cristina Cozma

Actrita Cristina Cozma a trecut prin cateva schimbari de look in toti acesti ani, dar privirea sa cuceritoare ramane neschimbata.

Tatiana Spinu

Este de nerecunoscut si interpreta Tatiana Spinu. De la blonda cocheta din 2009 la frumoasa satena din 2019 nu a fost nevoie decat de 10 ani.

Cristy Rouge

Interpreta pare ca nu este adepta experimentelor, ci iubeste stabilitatea atat in viata artistica, cat si cea personala. A pastrat acelasi look timp de mai multi ani, avand mereu acelasi zambet cuceritor.

Surse foto: Facebook.com; Instagram.com

Articole din aceeasi categorie