03.06.2023
Cum arata Vladimir Putin, Volodimir Zelenski si Joe Biden copii, in viziunea Inteligentei Artificiale

Daca liderii lumii ar fi din nou copii, ei ar arata cu totul diferit de cum ii stiau parintii lor. Doi creatori digitali au folosit o aplicatie cu Inteligenta Artificiala pentru a-i transforma in copii pe Vladimir Putin, Joe Biden, Volodimir Zelenski, Papa Francisc si multi altii. Ce a iesit, aflati mai jos.

De la imaginea de copil dur, mereu gata sa bata pe cineva, Vladimir Putin a fost desenat de un program cu Inteligenta Artificiala intr-o ipostaza cu totul noua: un pusti cu chip gingas, cu hainele perfect calcate, imposibil de trecut cu vederea.

In realitate, actualul presedinte al Federatiei Ruse a crescut intr-un mediu ostil, intr-o gasca de copii duri educati de legea strazii. 

In viziunea platformei Planet.Ai, copilul Vladimir Putin ar fi aratat asa:

In realitate, Vladimir Putin s-a calit pe strazile orasului St. Petersbug (pe atunci Leningrad). „Pe aceste strazi a invatat sa supravietuiasca. A fost brutal si a fost rau – a fost supravietuirea celui mai in forma. I-a dat puterea sa creada ca orice este posibil”, a dezvaluit un prieten din copilarie, conform Daily Mirror.

Volodimir Zelenski - cum il vede Inteligenta Artificiala

Joe Biden copil – cum il vede Inteligenta Artificiala

Alt lider al lumii care a fost portretizat de aplicatia cu Inteligenta Artificiala este Joe Biden. Admiratorii sai cred ca Biden cel mic are capul supradimensionat si ca, cel mai probabil, niciun utilizator de internet de azi nu a avut prilejul sa-l vada pe presedintele american pe vremea cand era copil.

Cei doi creatori de continut care au demarat acest proiect i-au luat in vizor si pe Papa Francisc, Kim Jong-un, Angela Merkel, Donald Trump si multi altii.

Articole din aceeasi categorie