03.05.2023
Cum arata viata unei fetite care este milionara la doar 11 ani: „Parintii mi-au oferit numeroase oportunitati!” - FOTO

O fetita in varsta de 11 ani, care a devenit milionara dupa ce a creat o jucarie care ii poarta numele si care s-a vandut rapid, a vorbit despre stilul ei de viata extravagant, marturisind ca nimic nu ar fi fost posibil fara ajutorul mamei ei.

Pixie Curtis traieste in Sydney, Australia si a adunat milioane de dolari in conturi dupa ce a creat o jucarie care ii poarta numele, dar si niste accesorii de par.
Asa mama, asa fiica! Irina Kovalsky danseaza intr-un video, alaturi de fiica sa Liza: „Talentate in toate” - VIDEO

Desi aproape ca s-a retras din business, pentru ca si-a dorit sa se concentreze pe educatie, afacerea ei merge mai departe, fiind condusa de mama ei, de Roxy Jacenko.

Our Story – Pixie's Pix

In cadrul unui interviu, adolescenta a vorbit despre stilul ei de viata si a marturisit ca, in ciuda faptului ca se plimba in masini scumpe, ca detine obiecte de lux, ea nu este tocmai diferita de un copil obisnuit de varsta ei.

Mireasa in rochie mini si sacou! Natalia Platon - imagini emotionante de la cununia sa - FOTO

Chiar daca a adunat bani suficienti pentru a-si permite achizitionarea unei masini de lux atunci cand va fi suficient de mare pentru a conduce, Pixie spune ca se bucura mai mult de micile bucurii ale vietii.

PR queen Roxy Jacenko reveals her daughter Pixie, 10, can RETIRE by age 15  | Daily Mail Online

„Parintii mi-au oferit numeroase oportunitati. Am primit o geanta de 3.000 de dolari de Craciun, e foarte draguta. Mi-o doream de mult timp, dar nu credeam ca o voi primi”, a spus ea, adaugand: „Banii din business-ul meu sunt reinvestiti sau economisiti. Nu am voie sa-i folosesc”, a mai dezvaluit tanara care detine deja o masina de lux, fiind condusa in prezent de bonele ei pentru a o duce la scoala. 

PIXIE CURTIS – The Ministry of Talent

De asemenea, ea a marturisit ca obisnuieste sa mearga foarte tarziu la somn, motiv pentru are dimineata traieste un adevarat cosmar, caci ii este greu sa se trezeasca. Pixie este de parere ca nu este tocmai diferita fata de alti copii de varsta ei, desi detine in cont sume la care unii oameni pot doar visa.

PIXIE CURTIS – The Ministry of Talent

„Imi place sa fac bani. Eu si prietenii mei am inceput sa facem chiar si niste bratari pe care sa le vindem. Imi plac lucrurile de genul acesta”, a mai precizat tanara.

Pavel Priluchnii si Zepyur Brutyan au devenit parinti! Actorul a publicat imagini emotionante din sala de nastere - VIDEO

Articole din aceeasi categorie