30.07.2020
Cum arata in interior casa de lux a lui Kendall Jenner. Fotomodelul are o piscina gigantica

Inainte de pandemie, jurnalistii de la celebra revista de design interior „Architectural Digest” au fost in ospetie la una dintre surorile Kardashian pentru a face un tur al casei. Este vorba despre tanara de 24 de ani - Kendall.

Citeste si :  Tot mai multe dovezi ca miliardara Kylie Jenner este intr-o relatie cu fostul iubit, Travis Scott. Iata ce au facut cei doi in acest weekend

Fiind una dintre cele mai indragite vedete si una dintre cele mai cunoscute fotomodele din America, cei de la „Architectural Digest” au decis sa mearga acasa la Kendall pentru a vedea cum arata locuinta ei. De asemenea, ei au mentionat ca in decorarea si planificarea casei lui Jenner i-au venit in ajutor cativa designeri de la compania „AD100”. Clipul video filmat de catre echipa a fost publicat ieri pe canalul de YouTube al revistei.

„Sanctuarul” din Los Angeles in care locuieste celebritatea, asa cum il numeste chiar ea, este destul de mare, avand o multime de camere (cateva dormitoare, doua bai, doua odai de zi, un spatiu destinat picturii, doua incaperi pentru haine si accesorii etc), o curte mare si o piscina gigantica. Kendal a afirmat ca locuinta sa este facuta intr-un stil cozy (placut), este luminoasa si incapatoare. 

De asemenea, actrita din show-ul „Keping up with the Kardashians” a spus ca in casa sa petrece foarte mult timp cu prietenii, adora sa gateasca si sa stea in jurul caminului, dar si are o multime de lucruri deosebite, de exemplu: un lavoar din piatra care cantareste aproape 140 de kilograme, un spatiu in dormitor destinat bautului ceaiului, cat si un robinet deasupra aragazului pentru a umple mai repede ceainicul. Sa nu uitam si de cada aurie, in care savureaza linistea fotomodelul „cel putin de trei ori pe saptamana”, asa cum a mentionat Jenner.

„Acest coridor este una dintre odaile mele preferate din casa”, a afirmat fiica lui Kris Jenner in timp ce le arata internautilor un hol ingust, cu multe usi din sticla.

Inca un lucru deosebit din lacasul brunetei, pe care l-a dezvaluit tot ea este ca ii place sa faca ordine de doua ori pe luna in camerele in care isi tine hainele, pantofii si accesoriile, dar si ca are o femeie angajata pentru a o ajuta sa le aranjeze frumos: „O cheama Mary si vine sa organizeze totul cum trebuie. Este un mare dar pentru oameni”, a afirmat stapana casei.

La final, Kendall a decis sa le arate celor de la „AD” curtea sa si a relatat ca isi invita des prietenii sa se relaxeze pe iarba verde si ca ograda sa o face sa se simta de parca nu este in Los Angeles. Referitor la piscina, cea de pe coperta revistei de arhitectura a spus ca: „nu este un bazin tipic, in forma de patrat, ci are dimensiuni mari si un design deosebit pentru ca a fost construit odata cu casa, prin anii '80-'90.''

Kendall Jenner este una dintre surorile Kardashian care s-au facut cunoscuta datorita emisunii create de familia lor. Totusi, ea a decis sa urmeze cariera de model, ceea ce i-a reusit cu exactitate. Kendall a aparut de mai multe ori pe alte coperti celebre: „Harper's Bazaar”, „Vogue”, „Alurre” etc.

Citeste si :  Se pare ca merge pe urmele lui Kim Kardashian! Vezi in ce s-a imbracat Kylie Jenner in cea mea recenta postare a sa

Sursa foto: Google.com

 

Articole din aceeasi categorie