31.03.2024
Cum arăta Bianca Censori înainte să devină soția lui Kanye West. Fanii, șocați de discursul ei : „Nu eram pregătit să o aud” - VIDEO

Bianca Censori, soția rapperului Kanye West, a reușit să-și șocheze din nou fanii. De această dată nu a fost vorba, însă, despre o ținută extravagantă, ci despre cum felul în care sună „vocea ei reală”, în cadrul unui videoclip apărut pe rețelele sociale.

Bianca Censori, arhitecta și modelul în vârstă de 29 de ani, care este căsătorită cu rapperul Kanye West, a ținut un discurs la CFS Summit, eveniment organizat la Paris, în 2022, unde a reprezentat brandul Yeezy.

În imaginile respective, arhitecta arată ca o tânără obișnuită, având un machiaj discret și părul lung, perfect întins.

De asemenea, ea a ținut un discurs în cadrul căruia a vorbit despre activitatea ei la Yeezy, brand deținut de Kanye West.

Noi imagini cu casa lui Emilian Crețu! Când se va muta actorul: „Uitați-vă cum arată...” - FOTO/VIDEO

„Sunt arhitect proiectant din Melbourne, Australia. În prezent locuiesc în Los Angeles și lucrez ca designer la Yeezy”, spune tânăra.

„În timpul petrecut în companie am avut plăcerea de a lucra cu designeri precum James Turrell, Valerio Olgiati și Vincent Van Duyson”, mai spune ea, continuând: „Pasiunea mea pentru arhitectură constă în fabricație, conceptualizarea viitorului spațiului construit și explorarea punții dintre fizic și metafizic".

Fanii au fost uimiți, însă, de cât de felul în care s-a prezentat aceasta, ținând cont de aparițiile sale, ea fiind cunoscută pentru faptul că alege să poarte ținute care lasă la vedere prea multă piele.

„Este ciudat pentru că e prima dată când îi aud vocea”, a comentat cineva pe Reddit.

Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit cu un fost militar. De ce nu au vrut părinții să le separe pe fetele care împart același corp - FOTO

„O, vocea ei sună normal!”, „Nu eram pregătit să o aud!”, „Nu e nimic în neregulă cu ea, dar parcă mă așteptam să vorbească altfel!”, au fost câteva dintre mesajele lăsate de utilizatorii de internet.

Cum sunt justificate aparițiile controversate ale Biancăi Censori

Mark Borkowki, unul dintre cei mai buni oameni de PR din Marea Britanie, și-a spus părerea avizată pentru Daily Mail. Acesta crede că West o folosește pe Censori pentru a copia strategia de publicitate a fostei lui soții și a-și crește averea și capitalul de imagine.

Articole din aceeasi categorie