10.05.2024
Cum arată azi Eliza, fiica Adrianei Iliescu. E o domnișoară de 19 ani, preocupată de cultură și îndrăgostită de cărți

Eliza, fiica Adrianei Iliescu, femeia care a născut la aproape 67 de ani, are astăzi 19 ani, e o domnișoară în toată firea, responsabilă și cu capul pe umeri. E studentă în anul II la două facultăți, Litere și Științe Umaniste. A plecat la drum cu gândul să se facă profesoară, la fel ca mama ei, dar nu se știe spre ce carieră o va duce viața, mai ales că își păstrează opțiunile deschise.

„Important e că fac ceea ce-mi doresc, n-am emoții, sunt sigură că mă voi descurca. Îmi doresc să fiu o studentă cu rezultate bune la învățătură. Îmi place ceea ce o să fac, tocmai de aceea mi-am și ales această facultate, din cadrul unei universități prestigioase din București”, anunța Eliza după ce se înscrise la facultate.

La jumătatea lunii aprilie, tânăra a urcat pe scenă în cadrul unui eveniment ținut de una dintre facultățile la care studiază, la care a luat cuvântul. Și-a pregătit o prezentare pentru cartea "Sunt o babă comunistă" a scriitorului Dan Lungu și a vorbit la microfon în fața colegilor și a profesorilor. În cadrul evenimentului numit Șezătoarea culturală, Eliza a și fost pozată în timp ce prezenta cu cartea în mână, cu ochii când la sală, când la proiectorul pe care-și expusese ideile.

Puștoaica a preluat dragostea pentru cărți de la mama ei. Adriana Iliescu a fost profesor universitare de Literatură și a scris și povești pentru copii. Emoționată, îmbrăcată într-o rochiță cadrilată în alb și albastru, Eliza s-a descurcat de minune pe scenă. Cochetă, cu cercei, inel și cu manichiura făcută, tânăra și-a dus la capăt prezentarea de câteva minute

Articole din aceeasi categorie