03.04.2024
Cum a reacționat soțul Rodicăi Untilă când a aflat că aceasta este însărcinată? Vezi momentul - VIDEO

Una dintre cele mai urmărite și apreciate influencerițe de la noi, Rodica Untilă, a anunțat că va deveni în curând mămică pentru a doua oară.

La scurt timp după ce a spus urmăritorilor despre perioada frumoasă din viața ei, Rodica a publicat și un filmuleț emoționant cu reacția sotului său atunci când a aflat că va deveni tată din nou.

Momentul unic a avut loc în timpul celei mai recente vacanțe a celor doi în Tenerife.

„Reacția soțului! Nu am anunțat soțul din prima secundă cum am aflat ca sunt însărcinată, pentru că am vrut să o fac într-un mod mai special și pentru aceasta a fost necesar să am un pic de răbdare. Urma să plecăm în vacanță. Credeam că voi face anunțul acolo chiar în prima zi, dar s-a primit prin a treia. Aveam emoții atât de mari. În acea zi ne-am urcat pe munte, ne-am oprit să facem un popas, să admirăm priveliștea, oceanul. Era un loc frumos, perfect… așa că mi-am zis: „Aici îi dau vestea cea mare”. Soțul își uitase ochelarii de soare și mi-a venit ideea să pun rezultatul testului în husa de la alți ochelari și să-i zic că-i fac cadou o pereche nouă de ochelari”, a povestit bloggerița.

Atunci când i-a fost dată vestea cea mare, Eugen Untilă a plâns de fericire. „Din prima cum a deschis husa nici nu s-a prins, a închis-o înapoi, iar când și-a dat seama ce de fapt era acolo a plâns, am plâns ambii de bucurie”, a scris Rodica pe social media.

Kamelia Melnic dă totul din casă! Cine este mai sever în familia ei, dar și cine e mai zgârcit - VIDEO

Bloggerița Rodica Untilă este însărcinată

Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare, prin intermediul unui filmuleț emoționant în care Rodica Untilă este îmbrățișată de soțul ei, în timp ce aceasta ține în mâini o fotografie de la ultrasonografie.

„În curând vom fi din nou părinți. Mulțumesc Doamne pentru această binecuvântare”, a menționat Rodica în descrierea video-ului.

Așa cum este urmărită de peste 250 de mii de abonați, sute de mesaje de felicitare au apărut în scurt timp în secțiunea de comentarii a postării:

„Nu știam că te poți bucura atât de mult pentru un om pe care nu îl cunoști personal”, „Felicitări calde! Aceasta este o minune de la Dumnezeu, este o binecuvântare, Domnul să te aibă în pază, să ai o sarcină și naștere ușoară”, „Vrem reacția Paulei și a celor dragi vouă”, „Felicitări, noutatea este wauuuu! Mă bucur mult pentru voi, sarcină ușoară și numai clipe de bucurie”.

Kătălina Rusu respectă cu strictețe Postul Paștelui! Unde găsești în oraș un meniu de post gustos şi sănătos - VIDEO

Untilă mai are o fetiță, Paula, de 7 anișori. 

Rodica Untilă este o bloggeriță cunoscută din Republica Moldova. Aceasta are o comunitate de aproape 260 de mii de oameni, iar zilnic inspiră și motivează femeile prin outfit-uri, rețete, sfaturi de parenting. Bloggerița este căsătorită cu Eugen Untilă.

Articole din aceeasi categorie