12.07.2023
Cu lacrimi in ochi si vocea tremuranda! Mama Anyei Tapes a ajuns de urgenta la spital. Ce a dezvaluit bloggerita - FOTO/VIDEO

Bloggerita este vizibil distrusa de ceea ce se intampla la moment. Vezi despre ce este vorba in articolul de mai jos.

De ceva vreme, Anya Tapes, trece printr-o perioada mai grea, de aceasta data mama bloggeritei este in stare grava la spital. Anya a impartasit aceasta durere si cu urmaritorii sai de pe Instagram.

Aceasta a aparut in lacrimi pe retelele de socializare si a lasat si cateva mesaje: „O sa fie si soare! Cum se spune, speranta moare ultima, eu spun ca trebuie de sperat si atunci cand nu mai ai pentru ce spera”.

Anya a postat un alt InstaStory cu un mesaj:„Imi vine greu sa discut cu fiecare in parte, credeti-ma si intelegeti-ma. Dar vreau sa stiti ca eu mai am un inger pazitor pe pamant este @Burduja_L, care ma ridica de la pamant. Doar datorita ei mamica astazi ne zambeste”.

Cu vocea tremuranda, bloggerita a dezvaluit:  „Eu imi vad surorile si fratele cam o data pe an, atunci cand vin acasa la o sarbatoare anumita si anul acesta urma sa ne vedem cu totii la nunta surorii mele, dar iata ca mamica a hotarat sa ne uneasca mai devreme”.

Anya Tapes a devenit populara pe Instagram datorita videoclipurilor comice pe care le posteaza. In prezent ea are o comunitate de peste 180 de mii de urmaritori fideli.

Articole din aceeasi categorie