09.04.2021
Cu dans si voie buna in mijlocul Americii! Natalia Duminica a avut parte de o zi de nastere de neuitat

Aflandu-se in Statele Unite ale Americii, Natalia Duminica si-a sarbatorit ziua de nastere ca la carte.

Citeste si :  Mihai Bendeac, dupa ce s-a vaccinat cu  serul AstraZeneca: „Pe vremuri, barbatii mergeau in razboaie"

„On my birhtday  I just bumped into a lovely dancers group And we did some sweet happy birthday dance thank you very much guys! Good energy good dancers I’m lucky”  (De ziua mea am ajuns intr-un grup minunat de dansatori. Buna energie, dansatori buni), a scris Natalia, pe pagina sa de Instagram, publicand si filmuletul.

„Pai daca nu dau eu dansatori de ziua mea. I-am intalnit in parc si era pacat sa nu dansam impreuna”, a scris Natalia, in instastories.

Omagiata a avut parte de o zi de nastere nemaipomenit de interesanta si activa. A primit numeroase felicitari din partea colegilor si prietenilor, printre care se numara Tatiana Heghea si Dianna Rotaru.

„Prin mijlocul Americii de ziua mea. Am avut noroc de timp frumos si cald. Am primit si floricele.”

Spre seara, Natalia, impreuna cu o gasca de prieteni a petrecut intr-un restaurant, unde au dansat si s-au distrat, iar toate aceste momente le-a publicat pe pagina sa de Instagram. 

Citeste si :  Muzica moldoveneasca rasuna in Dubai! Cum reactioneaza arabii cand ii aud pe Ionel Istrati, Zinaida Julea, O-Zone, Constantin Moscovici si Gheorghe Topa

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie