07.03.2024
Cu adevarat „femeia fantastica”. Gal Gadot a nascut in secret a patra fetita. Cum i-a pacalit pe paparazzi timp de 9 luni

Gal Gadot este, cu adevarat, femeia fantastica! Actrita a nascut in mare secret cel de-al patrulea copil, o fetita, careia i-a dat un nume cu adevarat special.

Vestea i-a luat total prin surprindere pe fani, in conditiile in care vedeta nu a anuntat ca este insarcinata din nou. „Fetita mea draga, bine ai venit! Sarcina nu a fost usoara, dar am reusit. Ai adus atat de multa lumina in vietile noastre, asa cum iti spune si numele, Ori, care in ebraica inseamna “lumina”. Inimile noastre sunt pline de recunostinta”, a scris Gal Gadot pe Instagram.

„Bine ai venit in casa fetelor! Si tati e foarte smecher”, a mai adaugat vedeta, dandu-i tag sotului ei in fotografia postata din spital. Actrita din Wonder Woman mai are inca trei fete cu Jaron Varsano – Alma, in varsta de 12 ani, Maya, de 6, si Daniella, 2 ani. „Am inceput de tanara. Aveam 25 de ani cand am nascut-o pe Alma, intotdeauna mi-a dorit sa fiu o mama tanara”, spunea in 2022 in revistea InStyle.

„Mereu fac epidurala, ca sa fiu sincera, nu e asa de dureros. E momentul in care simti ca dai viata, este incredibil. Insa sarcinile sunt grele pentru mine – mi-e rau, am migrene. Nu ma simt bine”, povestea actrita.

profimedia-0643729864

Desi paparazii au mai fotografiat-o in ultimele 9 luni, vedeta si-a ascuns burtica sub haine largi. Ulterior, cand era imposibil sa o mai ascunda, Gal Gadot a evitat iesirile in public.

Articole din aceeasi categorie