08.02.2021
Cristina Scarlevschi, una dintre cele mai senzuale dansatoare de pole dance din Moldova, isi doreste sa organizeze cursuri de dans si pentru copii. „Este benefic in viata, pentru un corp sanatos, o tinuta sanatoasa, fetele sa fie mai gratioase”

Dansul la bara este asociat cu cluburile de striptease si baruri, in viitor insa am putea vedea probele de dans la bara si la Olimpiada, fiind recunoscut drept sport. 

Citeste si :  A dorit sa cucereasca fetele, iar acum este cel mai cunoscut dansator de striptease si pole dance de la noi. Rudele i-au acceptat activitatea doar dupa ce a participat la Romanii Au Talent. „Toata lumea zicea ori ii gay ori e nu stiu ce, pana nu vedeau ce fac”

Invitata in platoul emisiunii O Seara Perfecta, Cristina Scarlevschi a vorbit despre pole dance. „Pe langa elementele care le invatam, numaidecat este o incalzire dura si o intindere maximala la care nu mai poti sa rezisti deja. Trebuie sa te inveti sa te relaxezi prind durere. De mica frecventez dansurile, dar cand am ajuns la Pole Dance eram zero. Mie mi s-a dat foarte greu Pole Dance. Cu timpul, cu mult efort, cu multa practica, am pasit careva pasi.”

Cristina afiseaza o relatie cu un baiat chipes, brunet. Cat despre cum reactioneaza el la acest stil de dans si la activitatea iubitei sale, tanara spune: „El ma sustine in toate si nu am avut probleme. Ii place ceea ce fac.”

Dansatoarea isi doreste sa organizeze cursuri de pole dance si pentru copii. „Am scop sa deschid o grupa pentru cei mici ca sa-i pregatesc. La noi in Moldova pana atragi gandurile pana in alta parte, trebuie timp. Pole Dance este aceeasi gimnastica artistica aeriana, numai ca la baza avem bara. Este benefic in viata, pentru un corp sanatos, o tinuta sanatoasa, fetele sa fie mai gratioase.”

Priveste interviul in intregime si afla daca o ajuta pe dansatoare pantofii pe care ii poarta in timpul dansului, dar si cum privesc parintii, viitorii socri ai Cristinei acest tip de dans.

Citeste si :  „Va dau o garantie 100% ca orice barbat este super mega topit dupa sexul oral.” Tany Vander vorbeste deschis pe temele tabu din societatea noastra
Articole din aceeasi categorie